Страшна ганьба у Харкові з великими наслідками: "А у нас реванш сепаров-оплотовцев", - Роман Донік (фото)

При Харківській ОДА у громадській раді членом є колишній "оплотовець" з бази "Миротворця", пише волонтер.

Віталій Завгородній (по центру). Фото: соцмережі

Проводити військово-патріотичні заняття з молоддю в Харкові за підтримки обласної держадміністрації буде колишній діяч сепаратистської організації "Оплот" Віталій Завгородній, який нині входить до громадської ради при ОДА. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляє волонтер Роман Донік, передають Патріоти України.

"А у нас реванш сепаров-оплотовцев. А у вас?
Виталий Завгородний, бывший околоополотовский деятель, сторонник сепаратизма.
Нынешний член громадська рада при ХОДА. при поддержке Харьковской областной администрации будет проводить военно-патриотические занятия с молодежью. Они теперь не "ОПЛОТ", они теперь военно-патриотическое объедение "Динамо"
Их там в громдськой раде ХОДА еще штуки четыре из этой же пророссийской военно-патриотической организации. И сейчас при поддержке губернатора они собрались проводить занятия с подростками. Что будет вкладываться в головы подростков? Ну уж точно, не любовь к Украине", - пише Донік та публікує відповідні фото та скріншоти.


Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

"Ми робимо все можливе": Українські футболісти отримають посилений захист на чемпіонаті Європи

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:57

Німецькі органи безпеки посилено охоронятимуть збірну України під час участі в чемпіонаті Європи з футболу, який пройде влітку в ФРН. Це підтвердила федеральна міністерка внутрішніх справ Німеччини Ненсі Фезер в інтерв'ю газеті Rheinische Post, пише DW...