Стріляють у будь-яку пору доби: Бійці ЗСУ розповіли, як окупанти поводяться під Зайцевим (відео)

Спочатку йде стрілецький неприцільний вогонь - своєрідне "промацування". Потім підключаються великокаліберні кулемети, гранатомети, іноді і міномети.

Скрін відео

Захисники України, які тримають позиції в частині селища Зайцеве (під Горлівкою), розповіли про ситуацію на цій ділянці фронту на даний момент. Відеоролик про це оприлюднило Військове телебачення України на Youtube, зазначають Патріоти України.

За словами воїнів, чіткої системи обстрілів з боку супротивника немає. Окупанти можуть почати стріляти в будь-який час доби. Спочатку йде стрілецький неприцільний вогонь - своєрідне "промацування". Потім підключаються великокаліберні кулемети, гранатомети, іноді і міномети.

Після ротації бойовиків, як правило, кілька днів тиші, а потім починають буянити, поки представники ЗСУ їх не заспокоять. Стрілянина, як правило, йде з покинутих будинків - з різних позицій.

"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...