Стрілянина на Харківському шосе у Києві: Свідки повідомили, де злочинці чекали на свою жертву

Двоє нападників чекали потерпілого у його ж авто.

Ілюстрація:Galagov.TV

Зловмисники, які влаштували стрілянину на лівому березі Києва, чекали свою жертву в його ж машині. Про це розповіли свідки події в українській столиці. передають Патріоти України з посиланням на 112 Україна.

За їх словами, потерпілий був за кермом автомобіля, після того вийшов у магазин в декількох десятках кроків. Коли ж він повернувся, в машині, яка була відкрита, сиділи двоє чоловіків.

"Це були нападники. Між ними відбувся короткий діалог. Він запитав, хто вони, а нападники відкрили вогонь по чоловікові", - відзначили свідки.

Очевидці підтвердили, що чоловік вижив після отримання кількох вогнепальних поранень. І, як повідомили медики, його життю нічого не загрожує.

"Чоловіки схопили його особисті речі і розбіглися в різні боки. У поліції заявили, що вирішується питання про відкриття кримінального провадження", - йдеться в повідомленні.

Як повідомлялося раніше, інцидент стався сьогодні ввечері у районі Інституту хімії НАН України.

Попередньо поліцейські встановили, що зловмисник неодноразово вистрілив в бік потерпілого, забрав його барсетку і втік.

Зворотній потік? ДПСУ затримала "мандрівників" в гідрокостюмах, які нелегально повертались до України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:28

Прикордонники виявили двох чоловіків поблизу українсько-польського кордону, які намагались повернутись до України через брак роботи у Німеччині, передають Патріоти України з посиланням на Telegram-канал Державної прикордонної служби (ДПСУ). "Двох чоло...

Хто в Україні повинен пройти базову військову підготовку і де це зробити

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:42

Замість строкової служби для громадян в Україні запровадять базову військову підготовку (БЗВП). Про це йдеться у змінах до закону про мобілізацію та військовий облік, який вступить у дію 18 травня, передають Патріоти України. "Українська правда. Життя...