Стрілянина у столиці: У Дніпровському районі Києва поліція затримала автозлодіїв (фото)

Зловмисників доставили до управління поліції. Усі затримані - громадяни іншої держави. З ними працюють слідчі.

Фото:FаcebookУ Дніпровському районі Києва сталася стрілянина, одна людина госпіталізована. Як повідомляє "Київ оперативний" у Facebook, на лінію 102 надійшов виклик про те, що на вул. Шептицького, біля центру англійської мови, сталася стрілянина, ймовірно з автоматичної зброї, передають Патріоти України.

Патрульні поліцейські, які прибули на місце події, затримали трьох підозрюваних. Госпіталізовано одну людину. Причини стрілянини з'ясовуються.

Пізніше у поліції Києва повідомили, що у Дніпровському районі правоохоронці затримали групу зловмисників, які обкрадали автомобілі.

"При спробі втечі зловмисників правоохоронці зробили кілька попереджувальних пострілів: трьох чоловіків затримали, ще одному вдалося втекти. Потерпілих внаслідок інциденту немає", - йдеться в повідомленні.

У поліції зазначили, що інцидент трапився в суботу близько 15 години. Пізніше зловмисника, який втік, затримали у Деснянському районі Києва.

"Зловмисників доставили до управління поліції. Усі затримані - громадяни іншої держави. З ними працюють слідчі", - повідомили в поліції.



У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...