Строкате Закарпаття: Геннадій Москаль провів майстер-клас з виготовлення овечого сиру (фотофакти)

"Я сам родом з села і в дитинстві робив це регулярно. Пам'ятаю, як в школу навіть брав собі шматочок, щоб перекусити" - пояснив голова області свої уміння у виготовленні смаколика.

Геннадій Москаль. Фото: Facebook

Голова Закарпатської області Геннадій Москаль показав жителям свого регіону, як потрібно варити овечий сир.Фото він виклав на своїй сторінці в Facebook, інформують Патріоти України.

"У Межигірському районі проводжали вівчарів з отарами на пасовище, було багато людей. В кінці свята мене вирішили підколоти, запитали, чи вмію я робити овечий сир.

Думали, що я відмовлюся, але я сам родом з села і в дитинстві робив це регулярно. Пам'ятаю, як в школу навіть брав собі шматочок, щоб перекусити. Приготовленим сиром пригостив людей", - написав Москаль.

Через тромбоз? AstraZeneca вилучає вакцину проти Covid-19 в усьому світі

середа, 8 травень 2024, 17:56

Компанія AstraZeneca ініціює вилучення своєї вакцини проти коронавірусу в усьому світі. Про це повідомляє Reuters. . «Оскільки було розроблено кілька варіантів вакцин проти Covid-19, з’явився надлишок доступних оновлених вакцин», – заявили у компанії, ...

Скрепи, вони такі: У Росії депутат жорстоко побив дружину - згодом вона померла

середа, 8 травень 2024, 17:22

У лютому 2024 року московський муніципальний депутат від партії "Єдина Росія" Валерій Дьомін жорстоко побив свою дружину – Анастасію, яка також є депутаткою від тієї ж путінської партії. Тоді жінка потрапила до лікарні із забоями. Дьомін був дуже розсе...