Суд у столиці виніс вироки трьом зловмисникам, які жорстоко побили бійця АТО (фото)

Один із засуджених отримав реальний термін ув'язнення, однак жодного каяття чи жалю засуджені не виказували.

Ігор Якименко та Дмитро Качан в очікуванні вироку. Фото:https://tsn.ua/

У Святошинському суді Києва прийняли рішення щодо трьох молодиків, які у червні 2016 року жорстоко побили бійця АТО у кафе. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на ТСН.

Минулого року 27-річний Ігор Якименко, 20-річний Дмитро Качан та 18-річний Дмитро Двигай побили 32-річного учасника АТО Сергія Зеленського, який сидів у кафе зі своєю дівчиною. Якименко, що наніс чоловіку найбільші ушкодження гайковим ключем, отримав 7 років ув’язнення.

Качан, що бив Зеленського діжкою, отримав три роки умовного строку. Двигай був засуджений до двох років умовного покарання. Крім іншого, зловмисники мають сплатити потерпілому 57 тисяч матеріального відшкодування, та 300 тисяч — морального.

Сам АТОвець та його матір рішення оскаржуватимуть, оскільки вирок Якименку та Двигаю в них заперечень не викликає, проте для Дмитра Качана вимагатимуть реального ув'язнення. Нині, кажуть, стан здоров'я постраждалого задовільний.

На суд підтримати бойового товариша прийшли бійці, ветерани АТО. А самі засуджені жодного каяття чи жалю не виказували. Після оголошення вироку Якименко та Качан засміялись та обійнялись. Свої вироки коментувати відмовились.

"Що не день, то пригоди": На концерті Анастасії Приходько знову сталася біда

четвер, 18 квітень 2024, 17:58

Співачка Анастасія Приходько повідомила, що під час її концерту знову стався неприємний інцидент. Це вже не перша сумна новина, якою артистка ділилася під час гастролей "Холодно", передають Патріоти України. Лише кілька днів тому виконавиця розповідала...

Дуже бояться: Британська розвідка пояснила, як зміна командування вплинула на діяльність флоту РФ

четвер, 18 квітень 2024, 17:50

Після заміни командувача у березні 2024 року Чорноморський флот РФ проявляє найменшу активність від початку повномасштабного вторгнення. Про це повідомляє міністерство оборони великої Британії із посиланням на дані розвідки, передають Патріоти України....