Суд заарештував за напад на "кіборга" підозрювану Лапінську, яка визнала свою провину

Спочатку прокуратура просила арешту на 60 діб, однак суд зменшив термін на місяць, враховуючи інвалідність (1 група) підозрюваної.

Катерина Лапінська у залі суду. Фото:ТСН

Підозрювана в нападі на ветерана АТО Дмитра Іващенка (Вербича) Катерина Лапінська визнала свою провину і заявляє про щире каяття. Таку заяву вона зробила сьогодні на засіданні суду, передають Патріоти України з посиланням на РБК.

"На даний момент я щиро каюсь у своєму злочині", - заявила Лапінська. Вона зазначила, що співпрацює зі слідством і вже надала всю необхідну інформацію для пошуку інших підозрюваних.

Однак, Феміда заарештувала Лапінську на 30 діб, до 5 червня 2018 року. Рішення може бути оскаржене протягом 5 днів.

Спочатку прокуратура просила арешту на 60 діб, однак суд зменшив термін на місяць, враховуючи інвалідність (1 група) підозрюваної.

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку (фото)

субота, 20 квітень 2024, 16:19

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку в Голосіївському районі. Про це повідомила патрульна поліція Києва та оприлюднила відповідні фото, передають Патріоти України. "У Голосіївському районі інспектори отримали повідомлення п...

Катерина Кухар відреагувала на критику військового Олександра Терена і зізналася, чи танцює під Чайковського

субота, 20 квітень 2024, 15:52

Прима-балерина і керівниця хореографічного коледжу Катерина Кухар прокоментувала висловлювання військового Олександра Терена про те, що вона і танцюрист Олександр Стоянов «заробляють на балетних постановках російських композиторів», передають Патріоти ...