Суд звільнив з-під варти "Доктора Пі" Слюсарчука

Апеляційний суд міста Львова своїм рішенням звільнив з-під варти псевдо-лікаря Андрія Слюсарчука, відомого як "Доктор Пі".

Фото: www.pic.com.ua

"Доктора Пі" випустили з-за грат під особисте зобов'язання, повідомляють Патріоти України з посиланням на УНІАН.

"Рішення суду вже надійшло до Державної пенітенціарної служби у Львівській області, є всі юридичні підстави, що Андрій Слюсарчук сьогодні буде звільнений з-під варти на виконання рішення суду. На даний час тривають всі необхідні для цього заходи", - повідомив речник управління Державної пенітенціарної служби у Львівській області Мирослав Демків.

Нагадаємо, що Андрія Слюсарчука засудили 14 лютого 2014 року вироком Сихівського райсуду міста за шахрайство до 8 років позбавлення волі. Він обвинувачений у використанні підроблених документів, здійсненні незаконної лікувальної діяльності, пов’язаної із заподіянням потерпілим тяжких тілесних ушкоджень та вбивством з необережності двох хворих, а також заволодінні шляхом обману і зловживання довірою чужим майном.

Втім, за "законом Саченко" Володимирецький районний суд Рівненської області скоротив термін ув'язнення Слюсарчуку до півтора року.

Криму загрожує неминуче екологічне лихо: Експерт розповів про небезпечні природні процеси

вівторок, 7 травень 2024, 21:43

У тимчасово окупованому Криму висихають річки. На думку еколога Євгена Хлобистова, це відбувається через недостатні опади. Про це повідомив Кримськотатарський Ресурсний Центр на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook, передають Патріоти України. У...

Окупанти навіть зруйнували його дім, але...: Харків'янина вдруге судитимуть за любов до "русского мира" (фото)

вівторок, 7 травень 2024, 21:28

Співробітники Служби безпеки України затримали у Харкові 48-річного чоловіка, який є шанувальником Росії. За даними слідства, у 2022 році його вже притягували до кримінальної відповідальності за те, що він заперечував збройну агресію Росії проти Україн...