"SunSay не поддерживает сепаратистов, а песня новая": Менеджер співака пояснила, чому він підписаний на пабліки "ДНР" і не порушив умови конкурсу

PR-менеджер Андрія Запорожця запевняє, що її підопічний не підтримує сепаратистів і вважає, що співак міг підписатися на сепаратистський паблік через неуважність.

Андрій Запорожець. Фото:volyn.tabloyid.com

Скандал, який розгорівся навколо одного з фіналістів нацвідбору на "Євробачення 2016" Андрія Запорожця (SunSay), не має під собою підстав. Про це в ексклюзивному коментарі сайту ТСН заявила PR-менеджер музиканта Ксенія Шагова, інформують Патріоти України.

Менеджер SunSay пояснила, що артист дотримувався правил конкурсу "Євробачення" і його пісня з'явилася в ефірах радіостанцій вчасно.

"Пісня була написана, звичайно, раніше, але офіційний реліз треку, як і говориться в правилах "Євробачення", композиція повинна з'явитися не раніше 1 вересня, була представлена вчасно.

У нас 30 вересня 2015 відбувся офіційний реліз композиції в тому вигляді, в якому вона зараз - російською мовою, з аранжуванням Євгена Філатова (Maneken). і пісня англійською мовою, тобто вже з іншим текстом і з цим аранжуванням, Андрій на "Євробачення" готував вперше" , - прокоментувала Шагова.

"Музикант може написати пісню і п'ять років тому. А цілісний твір, ви можете побачити на SoundCloud, в наших соцмережах, в Інтернеті, - цілісний твір було представлено 30 вересня 2015 року", - ще раз підкреслила PR-менеджер Запорожця.

Про те, що SunSay нібито підтримує сепаратистів, Шагова також категорично заявила, що це не так. "Андрій не підтримує сепаратистів, боюся, що він не знає, на який паблік він підписаний. Ймовірно, це паблік, який раніше називався інакше, Андрій на нього підписався, наприклад, п'ять років тому.

Я абсолютно впевнена, що Андрій неактивний користувач соцмереж. І така інформація ... Та, напевно, людям-заздрісникам хотілося б, щоб Андрій підтримував сепаратистів. Але це не так. Я офіційно можу вам підтвердити, що Андрій не підтримує сепаратистів і не знає про існування цього пабліка.

Не тому що він там дурний, чи живе в іншому вимірі. Може, через неуважність", - пояснила Шагова. Нагадаємо, що раніше в Facebook блогер Мирослав Олешко написав, що SunSay підтримує сепаратистів. "SunSay або Андрій Запорожець, який хоче поїхати від України на "Євробачення", підписаний на паблік "Новоросії" та виступає активно в окупованому Криму", - повідомив блогер.


Подарунок був не випадковим? Справу про загибель помічника Залужного передано до суду

четвер, 18 квітень 2024, 18:30

Справу про загибель Геннадія Частякова, помічника колишнього головнокомандувача ЗСУ, передали до суду. Про це повідомляє пресслужба Державного бюро розслідувань, передають Патріоти України. Перед судом постане офіцер з апарату помічників головнокоманд...

"Що не день, то пригоди": На концерті Анастасії Приходько знову сталася біда

четвер, 18 квітень 2024, 17:58

Співачка Анастасія Приходько повідомила, що під час її концерту знову стався неприємний інцидент. Це вже не перша сумна новина, якою артистка ділилася під час гастролей "Холодно", передають Патріоти України. Лише кілька днів тому виконавиця розповідала...