Сусіди Януковича розпочали голодування: Ростовські шахтарі вимагають віддати заборговану зарплату

Людям не платять зарплату з травня минулого року і всього заборгували більше, ніж 300 мільйонів рублів.

В Ростові голодують шахтарі. Фото: ВВС.

Кілька десятків шахтарів, які працювали на збанкрутілих підприємствах компанії "Кінгкоул" в Ростовській області, почали голодування через багатомісячну невиплату зарплати. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на ВВС.

"З сьогоднішнього дня шахтарі почали голодування, вони вимагають виплатити їм заробітну плату з травня 2015 року з даний час, за все більш ніж 300 млн рублів. Офіційно в голодуванні беруть участь 61 чоловік, але всього більше 100 працівників чекають виплат зарплати", - сказав представник Гуковского територіального комітету Російської профспілки вугільників Юрій Чебураков.

У свою чергу російське агенство ТАСС з посиланням на неназваного представника ініціативної групи голодуючих повідомило, що на голодування "записалися 120 чоловік, з яких 64 повідомили прокуратуру міста Гуково, що вони розпочинають безстрокове голодування".

До складу компанії "Кінгкоул" входили шахти "Алмазна", "Гуковская", "Ростовська" і "Замчаловская", які знаходяться в стані банкрутства.

Генеральний директор шахт "Кінгкоул" Володимир Пожидаєв з 12 серпня знаходиться під арештом за багатомісячну невиплату зарплати.

Як заявляла прес-служба губернатора області Василя Голубєва, на ліквідацію шахт-банкрутів потрібно 2 млрд рублів.

Шахраї використали соліста гурту ТІК Віктора Бронюка для того щоб ошукати українців

четвер, 2 травень 2024, 2:35

Соліст гурту ТІК Віктор Бронюк заявив, що став жертвою шахраїв. Про це він написав на своїй сторінці в Instagram. . За його словами, невідомі отримали доступ до його особистого Telegram-акаунту. Вони скористалися великою кількістю його прихильників і...

Мовний омбудсмен Кремінь розповів, у скількох школах України досі вивчають російську як окремий предмет

середа, 1 травень 2024, 23:32

Мовний омбудсмен Тарас Кремінь опублікував звіт за 2023 рік щодо дотримання мовного закону у різних сферах діяльності. Згідно з ним, в Україні залишилося три школи, в яких російську мову викладають як окремий предмет. Водночас 20% дошкільнят не розумію...