Светрик для ягнятка: В Англії малюкові, який народився без шерсті, подарували теплий жакет

Ягня забезпечили м’яким і теплим штучним покривом щоб уникнути переохолодження.

Цей малюк народився без шерсті. Фото: Anonsens.Ягня народилося на фермі Чілтон Фоліат в британському графстві Уітшир. Йому дали імя Скіппі (дослівно — стрибунець) тому, що воно було дуже схоже на кенгуру. Від ягняти відмовилася його матір, і тепер малюк став зовсім ручною твариною, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Директор ферми Саллі-Енн Фішер називає це ягня примхою природи. Вона розповіла, що на фермі зробили для нього маленький жакет зі старого зношеного джемпера, щоб малюк не мерз по ночах. За її словами, ягня народилося десять днів тому, але вона та її колеги толком не знають, чи є відсутність вовняного покриву нормальним для нього або ж це прояв серйозної проблеми зі здоров’ям.

«Йому просто не пощастило, проте зараз він почуває себе прекрасно», — впевнена Фішер.

Ханна Парк з Національної вівчарської асоціації стверджує, що подібне відхилення — це рідкість. «Для деяких видів допустимо невелика кількість вовни, проте цей випадок дуже незвичайний, нічого подібного ми раніше не бачили», — стверджує вона.

А так виглядає малюк без одягу.

У Москві палає і валиться завод, під рухнами можуть бути люди (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 1:45

У Москві масштабна пожежа охопила завод із виробництва штучного каменю. . Горять три поверхи. Площа займання становить 2500 м², повністю обвалився дах будівлі, повідомляють росЗМІ. Надзвичайній ситуації надано другий ранг складності. . Для гасіння по...

"Бабуся" не дуже відрізнялася від сучасних: Обличчя неандертальки, яка жила 75 000 років тому (фото)

четвер, 2 травень 2024, 23:12

Британські археологи представили плід своєї довгої роботи – реконструйоване обличчя неандертальської жінки, яка померла 75000 років тому. Про це повідомляє видання "ScienceAlert", передають Патріоти України. Череп знайшли у 2018 році в печері Шанідар і...