В Англії знову з'явилися в небі різнокольорові НЛО (фото)

Невідомі літаючі об'єкти шикувалися в небі в правильні геометричні фігури і мерехтіли різнокольоровими вогнями.

Раніше у Великобританії вже фіксувалися незвичайні різнокольорові "тарілки". Фото: newscom.md.

Суперечки навколо таємничих НЛО, що з'являються над Госпортом і Фархемом, містами на півдні Англії, не припиняються, особливо після появи в цьому районі ще більш дивних об'єктів, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Дерек Рей, житель маленького села Стабінгтон, яке знаходиться в 10 км від Госпорту, побачив над своїм будинком групу з 4 вогнів, що світяться. Чотири яскравих НЛО одночасно переміщалися в різних напрямках і іноді міняли свій блакитний колір на тьмяно-червоний.

"Над нами часто літають вертольоти, але ці вогні, зовсім не схожі на вертольоти, вони були набагато менше. Судячи з їх розташування, я думаю, що вони могли літати над базою військово-морського флоту в Коллінгвуді або в цьому районі", - сказав Дерек Рей, який припустив, що ці вогні цілком могли бути новими безпілотними літальними апаратами, які проходили випробування на базі .

Даніель Сміт з Хілсу, передмістя Портсмута, повідомив про три об'єкти, що вишикувалися в небі в трикутник і мерехтіли всіма кольорами веселки, від зеленого до фіолетового.

Після цього Розмарин Холка з Госпорта також бачила три НЛО над своїм будинком, які вона прийняла за прості безпілотники з червоними і синіми вогнями.

"Я не вмію": Мілевський відмовився спілкуватися з журналісткою українською мовою (відео)

вівторок, 14 травень 2024, 21:14

Колишній футболіст київського Динамо та збірної України Артем Мілевський, який тепер виступає за аматорський Ігніс, відмовив журналістці в інтерв'ю, яка запропонувала йому поспілкуватися українською мовою. Відео розмови було опубліковано в TikTok-акаун...

Чоловіки розчарували більше, ніж жінки: Скільки українців і хто з них досі дивиться російський YouTube

вівторок, 14 травень 2024, 21:03

До повномасштабного вторгнення Росії в Україну частка українських глядачів російських YouTube-каналів сягала 14%. Наразі частка глядачів з України знизилася до 7%. Про це пише аналітичний центр Міжнародного агентства з працевлаштування Gremi Personal і...