Священик-силач з України встановив новий світовий рекорд

Отець Віктор отримав два "золота" та підтвердив звання майстера спорту з пауерліфтингу

Батюшка-силач побив новий рекорд. Фото: www.ednist.info

Український священик Віктор Кочмар з Одеської області побив власний світовий рекорд, отримав дві золоті медалі та підтвердив звання майстера спорту міжнародного класу з пауерліфтингу. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на rbc.ua.

46-річний отець Віктор - настоятель храму УПЦ МП в селі Кубей. "В здоровом теле - здоровый дух", - каже він.

Священик встановив новий світовий рекорд, піднявши планку для спортсменів вікової категорії 45+. Він став почесним учасником Міжнародного чемпіонату федерації 100%RAWPowerlifting у Києві.

"В 2011 году на чемпионате в Одессе я установил мировой рекорд по подъему на бицепс — взял 75 кг. Прошло пять лет, мировой рекорд так и не был никем побит. Теперь в Киеве я должен был его подтвердить и взял 80 кг", - каже отець Віктор.


Це може здивувати! Які професії значно підвищують ризик деменції - дослідження

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:30

Вчені дійшли висновку, що рутинна робота може сприяти погіршенню когнітивних здібностей і навіть стати передумовою розвитку деменції через невисокий рівень мозкової стимуляції під час професійної діяльності. Про результати дослідження пише CNN, переда...

Німеччина припиняє фінансову допомогу для українських біженців: Стало відомо, кому саме, чому і як

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:28

Уряд Німеччини, зіткнувшись із великою кількістю українських біженців, які відмовляються від пропозицій щодо працевлаштування, розглядає можливість припинення фінансової підтримки для цієї групи осіб. Згідно з останніми даними, 77% українських біженців...