Святкова хода, колядки і вертеп: Як столиця України святкуватиме Різдво Христове

Святкова хода, участь у якій візьме 10 фольк-колективів та більш ніж тисяча осіб, пройде через Софійську площу, Національну Оперу України, Хрещатик, Майдан Незалежності, Михайлівську площу, Володимирський проїзд.

Ілюстрація:http://kiev-ukr.segodnya.ua/

У центрі Києва сьогодні, 7 січня, відбудеться Святкова хода у зв'язку із святкуванням християнами східного обряду Різдва Христового. Про це повідомляє прес-служба Національного центру народної культури "Музей Івана Гончара", передають Патріоти України з посиланням на 112.ua.

Згідно з повідомленням, захід розпочнеться о 12:00 годині. Святкова хода пройде за маршрутом: Софійська площа, Національна Опера України, Хрещатик, Майдан Незалежності, Михайлівська площа, Володимирський проїзд, Софійська площа та супроводжуватиметься гучними колядками.

За попередніми даними, участь у Святковій ході візьме 10 фольк-колективів та більш ніж тисяча осіб. Опісля Святкової ходи планується концерт.

Як повідомлялося раніше, усі українські Православні Церкви, Українська Греко-Католицька Церква, більшість українських євангельських християн, а також Єрусалимська, Російська, Сербська, Грузинська Православні Церкви зустрічають Різдво Христове в ніч з 6 січня на 7 січня. Цей день є офіційним державним святом в Україні.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...