Святкувала річницю весілля: Українку випадково застрелили в Мексиці

Коли 27-річна Тетяна Мірутенко і її чоловік виходили з ресторану мексиканської кухні, на вулиці сталася стрілянина.

Тетяна Мірутенко. Фото: ABCnews.

В столиці Мексики, Мехіко, під час вуличної перестрілки загинула американська туристка українського походження, Тетяна Мірутенко, яка приїхала туди відсвяткувати річницю свого весілля. Про це повідомляє "ABCnews", передають Патріоти України.

Трагедія сталася 7 липня, в районі Мехіко Ломас-де-Чапультепек. Коли 27-річна Тетяна і її чоловік виходили з ресторану мексиканської кухні, на вулиці сталася стрілянина. Одна з вуличних банд учинила розборки з охоронцями закладу, в якому снідали Мірутенко і чоловік.

Кілька людей на мотоциклах відкрили вогонь по охоронцям, які стояли біля входу. Один з охоронців був важко поранений. А Тетяна померла. В ефірі радіостанції ABC 7 News батьки українки розповіли, що в 2013 році їх дочка закінчила університет в Клемсоні (штат Південна Кароліна). Вона влаштувалася на роботу в фармацевтичну компанію Nektar Therapeutics в Сан-Франциско. Займалася залученням інвестицій.

У компанії заявили, що приголомшені загибеллю Тетяни, яка була дуже цінним працівником. Представник Nektar Therapeutics назвав Мірутенко "яскравою зіркою, що сходила". Віце-президент компанії Дженніфер Раддок заявила, що колеги цінували "позитивну енергію, постійне бажання допомогти, ентузіазм і жагу до життя", які були невід'ємними рисами Тетяни.

Наталія Мірутенко, мати Тані, зізналася, що намагалася відрадити доньку від поїздки в Мексику. "Як будь-яка мати, я дуже переживала. У новинах постійно передають про якісь перестрілки, вбивства в Мексиці. Я попереджала дочку, а вона тільки сміялася. "Ти завжди так говориш, мамо!" - сказала вона незадовго до від'їзду. А ввечері 6 липня ми з нею розмовляли по телефону. І Танечка сказала: "Бачиш, мама, все в порядку. Мехіко - прекрасне місто! Мені дуже подобається. І тут безпечно. Можу дати тобі гарантію 200 відсотків!" Господи, я б життя свою віддала, якби доньку можна було повернути додому або відмовити тоді від поїздки!" - сказала Наталія Мірутенко.

Дуже злякався? Легіонер "Шахтаря" хоче залишити Україну після обстрілів Києва

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Венесуельський нападник донецького "Шахтаря" Кевін Келсі хоче залишити український клуб, повідомляє Telegram-канал "Футбол з вертольота". За інформацією джерела, бажанням 19-річного футболіста залишити клуб є страх війни у країні, передають Патріоти Ук...

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...