Свято наближається: У Львові відкрили резиденцію Святого Миколая (відео)

Резиденція розташована на території львівського парку "Знесіння".

Львівський Святий Миколай. Скрін відео

У п’ятницю, 4 грудня львівський Миколай уже вдруге зустрів дітей у своєму маєтку. Резиденція розташована на висоті понад 300 метрів над рівнем моря, тому тут її вже назвали Головною. Про це пише Радіо Свобода, передають Патріоти України.

Організатори розповідають, що ідея відкрити резиденцію святого Миколая з’явилася у 2014 році через події на сході України. Тут можна написати листа зі своїми побажаннями, залишити його на розгляд ельфові, розказати вірш Миколаєві та отримати подарунок.

"У нашій країні є дуже багато малозабезпечених дітей. Разом із партнерами ми вже другий рік поспіль створюємо свято-казку. В першу чергу це для дітей-сиріт, дітей із малозабезпечених сімей та дітей, чиї батьки загинули в АТО", – говорить один із організаторів свята Валерій Швець.

Резиденція, розташована на території парку "Знесіння", відкрита щоденно з 12:00 до 19:00. Цього року відвідати Миколая у Львові можна до 21 грудня. Минулого року тут побували понад 2 тисячі осіб.

Як відомо, День святого Миколая в Україні святкують за юліянським церковним календарем, і він припадає на 19 грудня. Цього дня також відзначають Міжнародний день допомоги бідним.

"Є ще порох в порохівницях": Залужний у Великій Британії показав майстерклас зі снайпінгу (фото)

субота, 4 травень 2024, 23:30

Український генерал, ексголовнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний, який проходить стажування в МЗС після призначення на посаду Надзвичайного і Повноважного Посла України в Сполученому Королівстві Великої Британії та Північної Ірландії, також тренується у ...

Став героєм своєї команди: Український воротар забив неймовірний гол ударом через усе поле (відео)

субота, 4 травень 2024, 22:55

У рамках молодіжної першості ліги штату Паранаенсе місцевий Атлетіко Паранаенсе U-20 переграв однолітків із Парани (3:2). У складі Атлетіко всю гру відіграв український голкіпер Максим Воронов, передають Патріоти України. Воротар став героєм своєї кома...