Світлана Лобода: "Через концерти в Росії не можу вийти заміж"

Співачка поскаржилася, що занадто багато часу приділяє сцені.

Світлана Лобода. Фото: Факти - ICTV.

Українська співачка Світлана Лобода (LOBODA), яка нещодавно була названа в Росії кращою виконавицею, розповіла, що заважає її особистому житті, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Зараз я сконцентрована на роботі. Ми тільки випустили новий альбом H2LO, який за місяць став двічі платиновим. Готували його довго. Тепер нас чекають тури по містах Росії, Німеччини, Туреччини та Америки", - розповіла Лобода в інтерв'ю російському виданню.

"Звичайно, з моїм графіком, коли ти раз в два тижні приїжджаєш додому, складно думати про особисте життя, але я впевнена, що на все свій час. Я обов'язково зустріну того, від кого зможу втратити голову. І тоді багато що зміниться. Я зможу витрачати час на щось більш важливе, крім роботи, зануритися в сімейне життя, готувати вечері, хочу народити сина ... ", - додала вона.

Співачка, до речі, зазначила, що бачить в ролі чоловіка людину абсолютно іншої професії, так що у Макса Барських поки мало шансів, навіть після того відвертого поцілунку на сцені в Москві.

Нагадаємо, одеський концерт співачки Світлани Лободи було скасовано в результаті проведення акції протесту поблизу клубу, де мав відбутись концерт.

Мовний омбудсмен Кремінь розповів, у скількох школах України досі вивчають російську як окремий предмет

середа, 1 травень 2024, 23:32

Мовний омбудсмен Тарас Кремінь опублікував звіт за 2023 рік щодо дотримання мовного закону у різних сферах діяльності. Згідно з ним, в Україні залишилося три школи, в яких російську мову викладають як окремий предмет. Водночас 20% дошкільнят не розумію...

Показав чудовий результат: Український військовий став чемпіоном Європи з гирьового спорту

середа, 1 травень 2024, 22:56

Старший лейтенант і учасник збірної України з гирьового спорту Олексій Остапчук став чемпіоном Європи в командній естафеті з класичного поштовху гирі. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомляє 115 окрема бригада Сил територіальної оборони ЗСУ, де с...