"Мені не потрібні ваші вибачення": Лобода влаштувала скандал з матами в аеропорту (відео 12+)

Артистку ніхто не зустрів, і Світлана Лобода була змушена пішки йти до VIP-залу.
Світлана Лобода. Фото: соцмережі.

Українська співачка Світлана Лобода влаштувала скандал і посварилася зі співробітниками московського аеропорту Шереметьєво. Артистка-зрадниця залишилася незадоволена якістю обслуговування в VIP-залі, передають Патріоти України із посиланням на портал Клопс.

За словами очевидця, що зняв конфлікт на відео, співачку повинні були забрати біля паспортного контролю після прильоту в Москву. Однак артистку ніхто не зустрів, і Лобода була змушена пішки йти до VIP-залу.

Розмова, яка потрапила на відео, закінчилася тим, що співачка пообіцяла залучити своїх знайомих розібратися в ситуації і пішла разом зі своїм охоронцем. "Мені не потрібні ваші вибачення, мені потрібен професіоналізм в роботі", - заявила співробітникам VIP-залу Лобода.

"Це сигнал, що надурили": Військовий-нардеп розніс позицію влади щодо демобілізації в Україні

субота, 20 квітень 2024, 17:30

Відсутність закону про демобілізацію демотивує українських військовослужбовців. Якщо влада встановить бодай якісь, але чіткі терміни для демобілізації, то це навпаки спрацює в плюс та додасть бойової наснаги Збройним силам України. Про це телеканалу "Е...

На відео вбивства поліцейського у Вінницькій області є наші військовослужбовці - Сухопутні війська ЗСУ

субота, 20 квітень 2024, 17:02

На відео з Вінницької області, на якому зафіксована перевірка поліцейськими автомобіля і стрілянина, внаслідок якої один поліцейський загинув і одиндістав поранення, є військовослужбовці однієї з частин Сухопутних військ Збройних сил України. Про це ві...