Своїми позначками терористи почали псувати українські паспорти - місія ОБСЄ

Людей із зіпсованими паспортами відповідно зупиняють на КПВВ і не пропускають.

Ілюстрація:24 Канал

Бойовики на окупованому Донбасі почали ставити в українські паспорти якусь позначку "ЛНР", що автоматично означає псування документа, що посвідчує особу і його невизнання. Про це йдеться у звіті СММ ОБСЄ, передають Патріоти України.

Повідомляється, що спостерігачі спілкувалися з двома жінками, які розповіли, що їм "не дозволили вийти з підконтрольних уряду районів через наявність відміток "ЛНР" в їхніх українських паспортах".

"Дві жінки (віком понад 50 і 60 років відповідно) порізно розповіли членам патруля Місії, що їм не дозволили вийти з підконтрольних урядові районів через те, що в їхніх українських паспортах були позначки "ЛНР". Спостерігачі бачили ці позначки", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що чотири співробітники прикордонної служби України повідомили спостерігачам, що нещодавно вони отримали наказ зупиняти всіх, хто має позначки "ЛНР" в українському паспорті, при виході з підконтрольних урядові районів.

Дати Великодня до 2050 року: Коли святкування у православних і католиків припаде на один день

середа, 1 травень 2024, 15:59

Великдень - одне з найважливіших християнських свят, яке відзначають у пам'ять про Воскресіння Ісуса Христа. Його дата щороку змінюється, адже вона залежить від місячно-сонячного календаря, передають Патріоти України. Різні конфесії використовують різн...

Антициклон впевнено розташувався в Україні: Синоптик дала прогноз на найближчі дні і Великдень

середа, 1 травень 2024, 15:50

Погода в Україні буде сонячною та теплою у четвер, 2 травня, передають Патріоти України з посиланням на допис синоптика Наталки Діденко в Facebook. Максимальна температура повітря впродовж дня становитиме +21 +26 градусів. При цьому вночі очікується +8...