Сила Путіна, як і всіх російських правителів, тримається на невігластві народу, - Вася Обломов

Росіяни, які в більшості є пасивними спостерігачами в своїй країні, винні в російській агресії і в анексії Криму так само, як і Путін.

Вася Обломов. Фото: Ярославский регион.

Російський поет і музикант Вася Обломов (сценічне ім'я Василя Гончарова) вважає, що росіянам не варто прикриватися іміджем Путіна і перекладати на нього одного провину за анексію Криму і агресію на Донбасі. Про це він заявив в інтерв'ю Лайму, передають Патріоти України.

"На ньому (Путіні - Ред.) дійсно дуже багато зав'язано. Але це ще Толстой писав, що сила керівництва тримається на невігластві народу. Це так", - пояснив свою позицію музикант, який отримав популярність своїми сатиричними піснями "Своїх не кидаємо" (кліп на неї був записав після анексії Криму), "Магадан", "Хто хоче стати міліціонером?", "З чого починається Батьківщина", "Пока, Медвед".

Велику популярність ВВП у своїй країні Обломов пояснює нав'язаним образом – президент постійно знаходиться в підконтрольному йому інформаційному просторі "з кормом для коней, то з плутонієм, то з мельдонієм, сидячи за партою з черговим міністром перед камерою, розігруючи сцену робочого часу".

При цьому більшість росіян вважає, що не може впливати на життя країни, і тому не хоче брати в ній участі.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...