Силою відібрали ключі: Пасажири маршрутки в Одесі не дозволили п'яному водієві сідати за кермо (відео)

Прибулий на місце екіпаж патрульної поліції склав протокол за статтею про управління транспортом в нетверезому вигляді.

Фото:скрін відео

Одесити не дали підозрілому водієві маршрутного таксі їхати по маршруту. Пасажири подумали, що він перебував у стані наркотичного сп'яніння. На перетині вулиць Грушевського та Паркової пасажир відібрав у водія автобуса №92 ключі. Про це йдеться на сторінці Pitbull Odessa у Facebook , зазначають Патріоти України.

"Довелося проявити громадянську свідомість, - розповів пасажир Віктор Скрипник. - Але це дрібниці. Чекаю поліцію вже 50 хвилин, 5 дзвінків. Дали номер для скарг. Подзвонив - послухали і кинули трубку! Перестали відповідати".

На захист правоохоронців встала громадська організація, яка бореться з п'яними водіями.

"Хочу в виправдання патрульної поліції сказати, що була аномальна кількість викликів, вони зашивались. Ну і не можуть же це пояснити людині, що чекає термінової допомоги. Всі виклики термінові, так буває, на жаль", – сказав представник організації Pitbull Odessa Олексій Костріжицький.

Самі патрульні причину затримки не пояснювали. Запевнили, що прибулий на місце екіпаж склав протокол за статтею про управління транспортом в нетверезому вигляді.

"У присутності понятих оформлений протокол, оскільки водій відмовився від проходження медичної експертизи", - розповіли в прес-службі патрульної поліції Одеської області.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...