Synchronous - українська Tesla: Вітчизняні винахідники створили перший електромобіль (відео)

Synchronous - електричний концепт-кар української компанії «Electric Marathon International» є першим прототипом електромобіля, повністю розробленим і зібраним в Україні.

Український електромобіль Synchronous. Скріншот.

Світова спільнота досить давно піклується про довкілля, переходячи на електромобілі. Україна посідає 4-е місце в Європі за приростом електромобілів щодо приросту авто, оснащених ДВЗ, уже сьогодні нашими дорогами їздить 4 тисячі електрокарів, пишуть Патріоти України з посиланням на УНІАН.

Крім того, у Верховній Раді вже зареєстровано законопроект, який стимулюватиме українців купувати екологічно чисті авто: не буде акцизного податку на ввезення машин.

"Ідея створення біоавто прийшла, коли Андрій перебував у Європі. Й уже за рік у гаражі механіки-винахідники зробили прототип авто, назвавши його Synchronous", - йдеться у сюжеті.

Серед інновацій - дизайн авто, в яке може сісти одразу шість людей, проте цей електорокар може подолати відстань лише у 100-150 км.

Інновації, що рятують

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:55

Знов обстріл російськими терористами цивільної інфраструктури. Цього разу в Дніпрі. Треба лиш підтримувати, а не душити українські розробки, і обʼєднувати зусилля для прискорення допомоги, а не потурати політичним ревнощам. Ай-Петрі СВ — перспективний ...

Суд виніс вирок тренеру з Харківщини за згвалтування 11-річного хлопця: Шокуючі подробиці справи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:44

15 квітня Городоцький районний суд Львівської області виніс вирок керівнику громадської організації “Десантно-спортивний навчально-тренувальний центр” у Чугуєві. Чоловіка визнали винним у розбещенні, сексуальному насильстві та зґвалтуванні 11-річного х...