"Та ви шо? Невиразна мова? Ви логопед?": У мережі з'явилося ексклюзивне відео з п'яним заступником глави НАПКА

Руслан Радецький був затриманий у столиці патрульною поліцією за водіння у нетверезому стані. У присутності свідків він тягнув час і всіляко відмовлявся пройти огляд на стан алкогольного сп'яніння.

Руслан Радецький. Фото:скрін відео

Як стало відомо, ввечері 7 лютого патрульні поліцейські у Києві затримали заступника голови Національного агентства з питань запобігання корупції (НАПКА) Руслана Радецького за водіння автомобіля в нетверезому вигляді. Ексклюзивний запис з відеореєстратора поліції з'явився у розпорядженні Обозревателя, інформують Патріоти України.

На шестихвилинному відео видно, що Радецький в присутності свідків тягне час і всіляко відмовляється пройти огляд на стан алкогольного сп'яніння. Коли ж патрульні повідомляють йому про складання відповідного протоколу, обурюється, що "відмови не було", і він просто "говорив з дружиною".

У відповідь на зауваження патрульного, що у нього є всі симптоми алкогольного сп'яніння (сильний запах алкоголю з порожнини рота, почервоніння очей і невиразна мова. - Ред.), Радецький обурюється, повторюючи фразу: "Та ти шо ?! Ви лікар?"

На записі заступник голови НАПКА виглядає трохи схвильованим, перебиває співробітників правоохоронних органів, запинаючись в розмові. Крім того, весь час стверджує, що їхав з роботи тверезим.

Слід зазначити, що розгляд справи Радецького відбудеться в Печерському районному суді столиці. За інформацією джерел видання, на судовому засіданні член НАПКА надасть довідку з наркологічного диспансеру, яка нібито підтвердить його тверезість.

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...