Таємна сім'я господаря Кремля: "Діти Путіна і Кабаєвої записані на її сестру" - ЗМІ

Аліна Кабаєва, котра буцімто є неофіційною дружиною Володимира Путіна та має від нього трьох дітей, в останні роки рідко з'являється на публіці та ще рідше коментує своє особисте життя.

Кабаєва з'явилася на льодовому шоу з двома хлопчиками. Фото:http://tabloid.pravda.com.ua/

Російська гімнастка Аліна Кабаєва, котра буцімто є неофіційною дружиною Володимира Путіна та має від нього трьох дітей, в останні роки рідко з'являється на публіці та ще рідше коментує своє особисте життя. Однак у вересні Кабаєва побувала на спортивному шоу в Москві, чим розбурхала не лише російські, а й західні ЗМІ. З Аліною були подруги, а ще двійко хлопчаків. Один із них, імовірно, є сином Кабаєвої від Путіна, а офіційно – племінником. Про це пише New York Post, передають Патріоти України з посиланням на Таблоїд.

"У їхньому свідоцтві про народження матір'ю записана сестра Аліни", - засвідчило джерело.

Як пише "Московский комсомолец", протягом шоу Кабаєва коментувала, що відбувається, одному з хлопців. А в антракті фотографувала його з фігуристом Євгеном Плющенком та гімнастом Олексієм Нємовим. Між іншим, на безіменному пальці правої руки Аліни була обручка.

Молодша сестра Кабаєвої називається Лейсана. Вона молодша від олімпійської чемпіонки на 3 роки.

Подейкують, що первістка, сина від Путіна Кабаєва народила в 2008-му. Через 4 роки подарувала російському керманичу одну доньку, а в березні 2015-го – другу. Так це було, чи ні, можна здогадуватися хіба що за метаморфозами Аліниної фігури.

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...

Військовозобов'язані не зможуть отримати паспорти за кордоном, але є винятки (список)

середа, 24 квітень 2024, 21:30

Деякі громадяни призовного віку, попри нову урядову заборону, зможуть отримати закордонні паспорти за межами України. Передбачена низка винятків. Про це йдеться у постанові уряду від 23 квітня, передають Патріоти України. Відповідно до документа, отрим...