Так оцінили клас гравців? Футболісти "Карпат" носитимуть рекламу на пікантному місці (фото)

Форма львівського футбольного клубу зміниться після рішення власників клубу про продовження співпраці зі спонсором.

Львівський футбольний клуб "Карпати" продовжив співпрацю зі своїм ексклюзивним спонсором, і тому на новій формі спортсменів буде розміщена назва елітної води, яку представляє спонсор. Про це повідомляється в Twitter клубу, а також на офіційній сторінці у Facebook, інформують Патріоти України.

"Логотип vivi (води. - ред) буде присутній ззаду на шортах. Продемонструвати оновлення екіпіровки взялися дівчата з Lviv Angels - чірлідерської групи підтримки нашої команди", - розповіли в клубі.


Відомо, що згадана вода ще не надходила в продаж. До речі, "Карпати" першими з українських клубів вирішили розмістити рекламу на шортах.

"Це не винахід львів'ян: у різних чемпіонатах (Бельгія, Бразилія) вже використовували такий маркетинговий хід. Але в Україні на таке зважилися поки тільки "Карпати", - сказано в повідомленні.

Ситуація змінилась: В Україні обвалилися ціни на овоч, який купують усі

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:59

В Україні подешевшала картопля. Знову українські виробники картоплі змушені знижувати ціни на свою продукцію, передають Патріоти України з посиланням на East Fruit. За словами ключових гравців ринку, на цьому тижні пропозиція картоплі лишалася високою...

Загроза для врожаю? Синоптикиня розповіла, де в Україні очікувати заморозків у вихідні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:52

На вихідних, 20 та 21 квітня, у більшості регіонів України очікуються нічні заморозки. Проте вдень температура повітря може піднятися до +18 °C. Про це повідомляє синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України. Зазначається, що у більшості об...