Так понаїхали ж "визволителі": Голова окупаційної влади Криму назвав пляжі південного берега гадючником

"Відірватися, щоб встати зі стільця і ​​поїхати подивитися, в якому стані територія знаходиться, це для них гіперскладне завдання," - обурився на владу в районах Аксьонов.

Сергій Аксьонов. Фото:ua.krymr.com

На Південному березі Криму дуже брудні пляжі - сміття в парку і переповнені урни. Про це заявив так званий "глава" анексованого Росією Криму Сергій Аксьонов, передають Патріоти України з посиланням на Life.

"Віце-прем'єр Віталій Нахлупін виїхав на південний берег: сміття в парку, не прибрано, фотографії показують - всі урни переповнені, гадючник просто такий, що дивитися соромно. А влада в районах займається чим завгодно, але тільки не тим, чим потрібно, нічого не бачать, сліпнуть, як тільки треба щось прибрати, щось зробити.

Відірватися, щоб встати зі стільця і поїхати подивитися, в якому стані територія знаходиться, це для них гіперскладне завдання," - обурився він.

Також Аксьонов заявив, що прибирання сміття буде ретельно відслідковуватися.

Раніше повідомлялося, що жителі Євпаторії обурені станом міських пляжів. Адже прибирати берегову територію у місті ніхто не поспішає.

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...

"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як у селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...