Такого треба знати в обличчя: У Києві шахрай видавав себе за героя АТО (фото, відео)

​Чоловік просив гроші "на квиток додому" у жалісливих людей, показуючи документи "з фронту".

Шахрай видавав себе за бійця АТО. Фото:Facebook

У Києві невідомий чоловік, видаючи себе за бійця АТО, просить у городян гроші "на квиток додому". Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив народний депутат Георгій Логвинський, передають Патріоти України.

"Зустрічайте "героя" АТО! Я цього старого знайомого впізнав після нашої першої зустрічі кілька тижнів назад, коли він на вулиці Шота Руставелі просив грошей на квиток додому, але до своєї невдачі нарвався на мене, і відразу стало зрозуміло, що з його документами з "фронту" явно щось не так.

І ось нова зустріч ... я бачу знайоме обличчя і вже знайоме прохання дати грошей. Зверніть увагу, як же змінюється страдницький вираз обличчя на посмішку і як жваво починає ховатися і тікати сміливий псевдо-боєць, зрозумівши, що його знімають і він стане героєм вже не фронту, а інтернету", - розповів Логвинський.

"Найдивовижніше, що я особисто бачив, як люди, навіть в лікарні, швидше за все самі потрапили туди не з найприємніших причин, діставали останні гроші і віддавали, щоб допомогти "захиснику".

У нашого народу дуже добрі серця, і на жаль не завжди є час проаналізувати і розібратися, і з цього цією добротою і наївністю користуються шахраї! Давайте бути трохи уважнішими і допомагати тим, кому це дійсно потрібно!"- запропонував нардеп.

Квартири українців хочуть переробляти? У новому законопроєкті готують масштабні ремонти багатоповерхівок

субота, 11 травень 2024, 12:24

У межах підготовки програми Ukraine Facility (передбачає фінансування від ЄС на 50 млрд євро) Україна розроблює нову житлову політику. Законопроєкт обіцяють показати впродовж наступних кількох місяців, проте деякі його аспекти вже публічно озвучили. Пр...

На кладовище - тільки з документами? В Україні в поминальні дні біля цвинтарів чергуватиме поліція

субота, 11 травень 2024, 11:54

В Україні у поминальні дні біля кладовищ будуть чергувати поліцейські. Правоохоронці можуть перевіряти людей, українців просять бути обачними. Про це заявила заступниця начальника Департаменту комунікацій Нацполіції Юлія Гірдвіліс в ефірі телемарафону....