Таки небезпечна: У ще одній країні заборонили "ВКонтакте"

Ряд провайдерів Індії заблокував російську соціальну мережу "ВКонтакте". Причиною такого рішення стали так звані "групи смерті", які підштовхують підлітків до самогубства. Про це пише The Times of India, передають Патріоти України.

Тепер у користувачів в Індії, які хочуть скористатись соцмережею, з’являється повідомлення: "URL-адресу заблоковано відповідно до інструкцій Компетентного урядового органу/відповідно до розпоряджень суду".

Інформацію про блокування підтвердили і у міністерстві ІТ-технологій. У відомстві пояснили, що така заборона є тимчасовою, запровадили її на час проведення перевірки. Наразі правоохоронці з'ясовують, чи пов'язана хвиля самогубств із цими "групами смерті".

Нагадаємо, в Україні соцмережа "ВКонтакте" заборонена з 16 травня. В Україні її заборонили через інформаційну війну Росії, одним із інструментів якої є "ВКонтакте".

Відмовився від керівної посади і поїхав на фронт: Спогади про командира полку "Цунамі", який загинув в Одесі

вівторок, 19 березень 2024, 9:25

Командир полку "Цунамі" Олександр Гостіщев, який загинув 15 березня внаслідок російського удару по Одесі, ще 2014 року вирушив добровольцем захищати Україну. Він брав участь у звільненні Маріуполя, пройшов "Іловайський котел", а підчас повномасштабного...

"Хворе марення": Експерт оцінив російську систему "Борщевик" для пошуку Starlink

вівторок, 19 березень 2024, 9:17

Російські окупанти використовують на фронті пересувний засіб радіоелектронної розвідки "Борщевик" для виявлення українських терміналів супутникового зв’язку Starlink. Про те, чому не слід їх боятися, розповів український військовий та експерт із радіоз...