"Там голимый мат, а матом владеют все, это не может быть произведением искусства": Юрій Лоза розкритикував Шнура з "Ленінграда"

Після Великодня на Юрія Лозу найшло нове озаріння ...

Лоза розкритикував Шнура. Фото: ЖЖ.Російський музикант Юрій Лоза напав з різкою критикою на адресу лідера групи "Ленінград" Сергія Шнурова, який днями випустив новий кліп на пісню "В Пітері - пити". У коментарі "Радіо Балтика" Лоза не соромився у виразах і назвав Шнурова "пиріжком без нічого", передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Люди йдуть на концерти Шнура не за музикою і піснями. Це естрадний бомж, а його нібито естетика - порушення заборон. Він створює ілюзію, що намагається переступити межу. Якщо він просто заспіває, люди його не зрозуміють. Але фанати йдуть на концерти подивитися, як він наблює або роздягнеться догола. Там голімий мат, а матом володіють всі, це не може бути твором мистецтва", - сказав Лоза.

За його словами, в піснях російських виконавців люблять шукати сенс там, де його немає. У новому відео "Ленінграда" немає пародії або висміювання, оскільки Петербург сам по собі невульгарне місто, вважає музикант.

"Назвати пісню шаржем теж не можна. Це вивернута навиворіт естетика. Там ні співу, ні поезії, ні музики. Вийшов і пукнув в черговий раз. Пиріжок без нічого", - обурився Лоза.

Популярність кліпу в інтернеті співак пояснив тягою публіки до всього шокуючого. Лоза стверджує, що якщо Шнуров візьме приклад художника Петра Павленського і приб'є до бруківки геніталії, то зможе набрати гігантську кількість лайків в соцмережах.

Як повідомляли Патріоти України, російський співак Юрій Лоза оскандалився критикою Rolling Stones. Через це в соцмережах розгорівся величезний скандал. Навіть Макаревич прокоментував висловлювання Лози:Юра все вміє - тільки нікому на ** р не потрібен, написав він.

Незважаючи на глузування, через деякий час Лоза продовжив критикувати артистів і порівняв Земфіру з Путіним.

Українців зможуть бронювати від мобілізації через "Дію": Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 17:22

Кабінет Міністрів розробляє новий порядок бронювання військовозобов'язаних, планується, що це можна буде зробити через "Дію", передають Патріоти України. Як пише «Форбс», про це повідомила перша віце-прем'єрка та міністерка економіки Юлія Свириденко, я...

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...