"Там можно пожать руку Путину и вытереть ноги об американский флаг": У Росії відкрили "ватне кафе" (відео)

Заклад вже викликав бурю критики в соціальних мережах через туалетний папір з Бараком Обамою і карикатури на Ангелу Меркель та інших світових політиків.

Скрін відео

Російські журналісти зняли сюжет про нещодавно відкрите кафе "Президент" в Красноярську, присвячене очільнику РФ Володимиру Путіну. Сюжет опублікував сайт Настоящее время, передають Патріоти України.

У Красноярську недавно відкрилося кафе "Президент": там можна потиснути руку Путіну і витерти ноги об американський прапор. Заклад вже викликав бурю критики в соціальних мережах через туалетний папір з Бараком Обамою і карикатури на Ангелу Меркель та інших світових політиків.

"Ви знаєте, просять і Ердогана повісити. Але ось якогось цікавого виразу його обличчя ми поки що не знайшли. Як знайдемо, - буде і Ердоган", - обіцяють власники кафе.

При цьому Світлана Лаутман, одна з менеджерів кафе, не приховує: освіту вона отримала в Америці, і до цієї країни ставиться позитивно.

У сюжеті наголошується, що кафе - не єдиний "путінський" бізнес в Красноярську. Аналогічну назву, "Президент", носить шиномонтажна майстерня. Килим із зображенням лідера нації (зроблений в Китаї) висить тут на стіні вже років вісім, і через зношування його регулярно змінюють.

"Китайці мені Путіна при першій-ліпшій нагоді пропонують. Зараз ось в кімоно замовили, буде скоро Путін в кімоно", - розповідає Павло Патиліцин, власник майстерні.

Люблять зображати Путіна і художники Олексій Бичков і Соня Харитонова. Остання воліє робити це шоколадом. Технологію розпису Харитонова придумала самостійно і мріє подарувати Путіну його портрет з білого і темного шоколаду. При цьому художниця зізнається, що за роботою президента не стежить: він їй подобається як чоловік.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...