Там потрібні герої, а не непотріб: Жебрівський зарубав ініциатіву Деканоїдзе відсилати негідників МВС в АТО (відео)

Донецька область не є покаранням - вона повинна бути тією територією, де кожна людина перевіряє сама себе, чого варта, вважає керівник ВЦА.

Павло Жебрівський. Фото:www.bbc.com

Відправляти силовиків у Донецьку обл. "на перевиховання" – неправильно. Таку думку в ефірі телеканалу 112 Україна висловив голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський, передають Патріоти України.

Жебрівський зазначив, що в Донецькій обл. існує серйозна проблема з комплектацією кадрів, в області багато вакансій.

"І щоб туди не на виправлення відправляли, а щоб люди туди йшли за покликом душі. Я не думаю, що це правильна річ - надсилати у покарання, Донецька область не є покаранням, Донецька область повинна бути тією територією, де кожна людина перевіряє сама себе, чого варта", - вважає Жебрівський.

Раніше повідомлялося, що суд відновив екс-заступника начальника ГСУ Григорія Мамку на посаді. Після цього голова Національної поліції Хатія Деканоїдзе заявила, що він буде переведений в Донецьку область.

Українка Вероніка Мірошниченко зізналась, чому потиснула руку російській тенісистці

неділя, 5 травень 2024, 13:51

Тенісистка Вероніка Мірошниченко, яка має російський паспорт, поділилась спогадами з матчів проти представниць країни-агресора. Українка розповіла, що на емоціях потиснула руку росіянці Анастасії Тиханової, однак після цього ігнорувала всіх спортсменок...

"Йому треба вчити нашу історію": Зірка українського боксу розніс Ломаченка

неділя, 5 травень 2024, 13:14

Український боксер Тарас Шелестюк висловився про позицію ексчемпіона в трьох дивізіонах Василя Ломаченка щодо вторгнення Росії в Україну, передають Патріоти України. За словами спортсмена, його співвітчизник повинен вчити історію України. «Я роблю те, ...