Тандіта обізвали "проституткою": "Київ влаштував провокаційне шоу під час передачі полонених", - у Плотницького істерика з приводу "сюрпризу" від СБУ

Представникам бойовиків не сподобалося, що разом з українською делегацією прибули жінки та матері полонених, а також священик, який намагався віднайти бодай краплі совісті у представників терористів, які утримують українців у полоні.

Юрій Тандіт з представницею "ДНР" Морозовою під час обміну. Ілюстрація:Волинські НовиниПредставники України брали участь сьогодні в передмісті Горлівки (ДНР) Майорську у передачі стороні бойовиків 15 полонених жителів Донбасу. Слід зазначити, що обмін відбувався за формулою "п’ятнадцять-нуль". Українська держава пішла на такий жест доброї волі з надією остаточно "розморозити" процес обміну полоненими, який блокувався бойовиками. Однак представникам ОРДЛО склад української делегації не сподобався, зазначають Патріоти України.

Як заявила представниця "ЛНР" в робочій підгрупі з гуманітарних питань Контактної групи Ольга Кобцева, українські представники влаштували "шоу".

"Передача состоялась в принципе нормально, но политическая проститутка (советник главы Службы безопасности Украины Юрий) Тандит, который любит устраивать шоу, привез с территории Украины женщин и матерей, у которых родственники удерживаются на территории ДНР, еще привез и священнослужителей, чтобы оказать на нас психологическое давление и через этих людей вынудить еще освободить людей", - обурилася вона.

"Мы с (уполномоченным по правам человека в ДНР) Дарьей Морозовой объяснили этим женщинам в корректной форме, почему заморожен процесс обмена пленными. При этом Тандит все это время пытался вставить свои реплики, чтобы очернить и Кобцеву, и Морозову и указать негативные моменты именно с нашей стороны", - зазначила представник ЛНР.

"Со своей стороны они провели психологическую обработку этих людей и пытались показать, что со стороны руководства Украины якобы делается все для того, чтобы освободить людей, а это не соответствует действительности", - підкреслила Кобцева.

"Тандит без этого политического шоу обойтись не может, и таких как Тандит из этого процесса необходимо срочно убирать, иначе это будет полный стопор", - вважає представниця терористів.

"Это была своего рода провокация со стороны Украины. Даже в такие моменты, когда происходит передача людей, они без этих политических шоу обойтись не могут", - обурилася представниця "ЛНР".

У Євпаторії понад 200 тварин загинули під час пожежі у зоопарку

вівторок, 16 квітень 2024, 11:44

В тимчасово окупованій Євпаторії вночі згорів екзотаріум Тропік-парк, на пожежі врятовано жінку та двох ведмедів. Про це повідомляють російські ЗМІ у вівторок, 16 квітня.Зазначається, що повідомлення про спалах надійшло до служби порятунку о 02:33. Вог...

Готові відкритися уже через місяць: В аеропорту "Київ" заговорили про відновлення польотів

вівторок, 16 квітень 2024, 9:57

Міжнародний аеропорт "Київ" (Жуляни) готовий приймати пасажирів через місяць з моменту відкриття авіаперевезень. Коли саме це станеться, поки що невідомо, проте керівництво "Києва" запевняє, що всі технічні пошкодження аеропорту можна швидко усунути. П...