Тарзанша мимоволі: На Закарпатті 77-річна бабуся змушена діставатися через річку повітряною переправою (відео)

Це єдиний шлях від її дому до цивілізації, магазину, пошти чи лікарні. Жодної об'їзної дороги немає. Ще недавно на саморобних металевих конструкціях так літало чи не півсела.

«Юрій Гагарін», - сміється з себе старенька пана Хрестинна, зазначають Патріоти України. Колись так півсела літала з берега на берег – діти до школи, дорослі – на роботу. При чому нещасних випадків майже не було. Років з 30 тому хтось плюхнувся у воду.

До кінця року сільський голова обіцяє збудувати дерев’яний місток, щоб бабця перестала літати через річку. ЇЇ чоловік до «покращення» не дожив.

Не сподобалось, що гавкала: У Києві чоловік застрелив бельгійську вівчарку ветерана АТО

вівторок, 7 травень 2024, 15:26

У Києві 51-річний чоловік застрелив бельгійську вівчарку сусідів, і тепер йому загрожує 3 роки тюрми.Пса на прізвисько Чіп привезли із зони АТО у 2016 році. Він багато років охороняв будинок своєї родини, повідомляє Київська міська прокуратура, передаю...

Назад не повернуться? Українці активно отримують громадянство Чехії

вівторок, 7 травень 2024, 14:30

Щорічно близько 5000 іноземців отримують чеське громадянство. Більшість із них - українці (майже 50%) та словаки. Про це пише видання mukachevo.net, передають Патріоти України. Як пише видання, активно змінюють паспорти також росіяни, інтерес яких до ч...