Технологічний прогрес вражає: Комунальні платежі тепер можна проводити за допомогою QR-кодів

Таку послугу надає банк "Приват".

За словами керівника проекту банку "Роздрібний бізнес" Олексія Шабана, система оплати комуналки по QR-коду вже запущена в Полтаві, Маріуполі, Черкасах та Івано-Франківську. А сама технологія "Платежі по QR-коду" є відкритою національною платформою, що дозволяє безконтактно оплачувати будь-які комунальні платежі в будь-якій точці країни, передають Патріоти України з посиланням на Укрінформ.

"Перевага технології миттєвої оплати комуналки без черг і комісій в першу чергу в тому, що для її впровадження на рівні всієї країни не потрібно додаткових інвестицій. Сьогодні ми пропонуємо всім постачальникам послуг, комунальним підприємствам та фінансовим установам, які приймають комунальні платежі, користуватися можливостями технології "Платежі за QR-кодом", і готові надати всю інформацію для впровадження такої технології ", — сказав Шабан.

Відзначається, що оплата комунальних платежів за допомогою QR-коду проходить швидко, просто і виключає помилки в реквізитах. Для цього досить завантажити на смартфон мобільний додаток Privat24, перейти в "Мої платежі"> "Новий платіж" і відсканувати QR-код на квитанції. Ті, у кого ще немає смартфона, можуть здійснити оплату через QR-код у відділеннях Приватбанку за допомогою планшета співробітника відділення.

Перейдуть в онлайн-формат: Росія скасовує проведення ходи "Безсмертний полк"

вівторок, 23 квітень 2024, 19:40

У Москві скасовано проведення ходи «Безсмертний полк» 9 травня. Натомість подія відбудеться в онлайн-форматі. Про це повідомляють російські ЗМІ з посиланням на організаторів акції, передають Патріоти України. Як заявила перша заступниця голови комітету...

"Ніхто з його рідні в РФ більше не живе, але...": Легенда українського тенісу звинуватив зірку Росії в лицемірстві

вівторок, 23 квітень 2024, 19:28

За словами спортсмена, він вважає Медведєва лицеміром, який не висловився про війну в Україні. «Я знаю, що він із сім'єю виїхав із Росії у 2017 році. Ніхто з його близьких у Росії не живе. Але він, як риба, набрав у рот води, він досі мовчить і нічого ...