Технологій вже достатньо. Люди зможуть жити не менше 200 років, - "китайський Білл Гейтс"

Джек Ма - найбагатша людина Китаю, перший мешканець материкового Китаю (не Гонконг і не Тайвань), що потрапив на обкладинку Форбс.

Джек Ма. Фото: sinocom.ru.

Власник Alibaba Джек Ма заявив, що людина може жити не менше двохсот років. За його словами, з наявними технологіями вчені зможуть перетворити людське тіло протягом найближчих сорока років і знайти формулу безсмертя, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Китайський бізнесмен упевнений, що через 30-40 років вчені знайдуть спосіб продовження людського життя і секрет безсмертя. Якщо ж цього вдасться досягти, то доведеться приймати закон, який заборонить жити понад 200 років. Про це всім Джек Ма розповів на Астанинському економічному форумі.

Як говорить мільярдер, всі нинішні технології дозволять досягти успіху в пошуку секрету вічного життя. Можна буде повністю вилікувати рак та інші хвороби. Ма абсолютно впевнений, що в найближчі сорок років вчені зможуть розкодувати тіло людини.

Глава Alibaba вважає, що люди не зможуть витримати конкуренцію з комп'ютерами. Багато людей переживає, що вони через це можуть втратити роботу. Ма думає інакше, за його словами, розвиток нових технологій тільки створить нові робочі місця для людства.

"Люди занадто розслабились": Росіянин, який воює за Україну, розповів, що його розчаровує у цивільних українцях

четвер, 28 березень 2024, 19:28

Росіянин, який від 2014 року воює за Україну, боєць 3 штурмової бригади "Барсік" розповів, що українцям потрібно знову стати єдиним цілим, як це було 2022 року, щоб перемогти Росію, передають Патріоти України. "Барсік" наголосив, що на початку війни ук...

Тато чи мама? Вчені пояснили, від кого діти успадковують розумові здібності

четвер, 28 березень 2024, 18:30

Інтелект, як і інші здібності дитини визначається спадковими факторами та неспадковими факторами. Як стверджують вчені інтелект - це лише на 40–60% спадковість, решта залежить від впливу середовища. Науковців давно цікавило питання, хто в цих відсотках...