Тепер кожен день народження буде зі сльозами на очах: У загиблого поліцейського з Дніпра сьогодні був особливий день

25 вересня у дочки загиблого Артема Кутушева був день народження.

Артем Кутушев з донькою. Фото: Соцмережі.Сьогодні, 25 вересня, доньці загиблого в Дніпрі від рук злочинця Артема Кутушева виповнилося три роки, передають Патріоти України з посиланням на «Вести».

Самому загиблому було 27 років.

Як повідомляли Патріоти України раніше, вранці 25 вересня в Дніпрі біля автовокзалу водій зупиненого за порушення правил дорожнього руху автомобіля застрелив патрульного поліцейського. Злочинець зник з місця події.

Співробітник патрульної поліції Артем Кутушев загинув на місці.

Пізніше в лікарні померла поранена злочинцем Ольга Макаренко.

Сьогодні міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков повідомив, що підозрюваного у вбивстві поліцейських в Дніпрі затримали з пораненням. Ним виявився Олександр Пугачов.

Він зараз перебуває в одній з лікарень Дніпра, куди звернувся за допомогою внаслідок поранення під вигаданим прізвищем. Поліція взяла його під охорону і найближчим часом йому буде оголошено підозру.

Нові зарплати для військових в Україні: Хто отримуватиме 190 тисяч

понеділок, 29 квітень 2024, 6:22

Кабінет міністрів з 1 квітня ухвалив додаткову фінансову винагороду військовим у розмірі 70 тисяч гривень. Ця виплата може застосовуватися вже з цього місяця. Це не заміна 100 тисяч "бойових", а додаткова винагорода для тих, хто перебуває на передовій,...

Що буде, якщо ТЦК не встигнуть за 60 днів обробити заявку на оновлення даних - роз'яснення юриста

понеділок, 29 квітень 2024, 2:35

Відповідно до нового закону про мобілізацію в Україні, чоловікам призовного віку буде потрібно протягом 60 днів уточнити свої облікові дані у Центрах комплектування. Електронне оновлення даних ще не працює. За нинішніх умов ТЦК доведеться ставити на об...