"Теперь пеняйте на себя все, кто это затеял": Фейгін запропонував Савченко відмовитися від нього як захисника

У свою чергу українська льотчиця відмовила адвоката від подібного кроку.

Марк Фейгін і Надія Савченко. Фото:www.svoboda.org

Адвокат ув'язненої в Росії української льотчиці Надії Савченко Марк Фейгін запропонував українці відмовитися від нього як від захисника. Про це він написав у себе в Twitter, інформують Патріоти України.

"Сьогодні я передав Наді лист про те, що сталося: фейки, пранкери, медіакампанія Кремля. Я запропонував Наді відмовитися від мене, як адвоката", - написав правозахисник.

За словами Фейгіна, за допомогою публічного удару по ньому Кремль намагається дискредитувати його підзахисних, і подібне відбувається з ним не в перший раз.

У свою чергу Савченко відмовила адвоката від подібного кроку. "Надя написала мені особистий лист і публічний текст. Вона просить мене залишитися. Я це роблю. Але тепер нарікайте на себе всі, хто це затіяв", - пригрозив він.

Також захисник українки опублікував її лист з приводу цієї ситуації.

Міноборони України оприлюднило ролик, який є копією американського: Журналісти стверджують, що до цього причетна дружина Тимошенка, він відреагував (відео)

субота, 11 травень 2024, 23:52

Колишній заступник глави ОП та чинний радник міністра оборони Кирило Тимошенко вимагає вибачень від видань "Детектор Медіа" та "Української Правди", передають Патріоти України. У суботу, 11 травня, "Детектор Медіа" написало, що новий відеоролик від Мін...

Тисячі українських чоловіків у Польщі готові їхати далі, а не вертатися до України, - ЗМІ

субота, 11 травень 2024, 23:40

Польща пообіцяла Україні допомогти з поверненням чоловіків призовного віку: тисячі українців можуть переїхати в інші країни, щоб уникнути цього. Про це пише Forbes, передають Патріоти України. Видання вказує, що набуття в Україні чинності нового закону...