Тепер в розшуку: З вантажівки біля білоруського кордону втік слон

"А пройдіть-но, громадянин, спочатку алкотест!". Такою була реакція міліціонера, коли до нього на пост прибіг чоловік і заявив, що від нього втік слон.

З вантажівки біля білоруського кордону втік слон. Фото: hdpics.ru.

Неподалік українсько-білоруського кордону у водія мінської транспортної компанії, яка займається перевезенням тварин для угорського цирку, втік африканський слон, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"З вантажівки білоруської транспортної компанії "Янстронг" втік угорський цирковий слон, в даний час він може ховатися в лісі на території України", - йдеться в повідомленні.

Водій розповів, що близько 5 години ранку він зупинився на території України, щоб оглянути транспортний засіб. У цей час слон вибив двері і вибрався з кузова, після чого пішов у бік лісу.

"За пару кілометрів до кордону я побачив пост міліції. Вирішив звернутися до представника органів. Всі документи, стосовно перевезення Маркіза (кличка тварини, - ред.), були англійською. Мені довелося довго пояснювати ... Напевно, через те, що була п'ята година ранку, а також моя через стрес безладна мова, змусили засумніватися міліціонера не тільки в моїй розповіді, але також в моїй тверезості, тому сержант вирішив, перш за все, упевнитися в тому, що я не вживав алкоголь", - розповів водій вантажівки.

"Після перевірки на алкотестері, яку він назвав "принизливою", сержант запропонував написати заяву, яку повинні передати до відповідних органів", - додав він. Після цього чоловік попрямував до прикордонників, які також попросили його написати заяву.

"Було вжито заходів по виявленню тварини, достеменно відомо, що слон не перетинав український кордон", - повідомив оперативний черговий прикордонної.

Представники компанії-перевізника розповіли, що подібний випадок перший в їхній практиці. "Зовсім недавно ми перевозили тварин для українського цирку, все пройшло гладко, а тут така ситуація. Ми вже зв'язалися з угорським цирком, а також представниками прикордонної служби України, щоб вирішити, як вчинити. У будь-якому випадку, вантаж застрахований і пошуком тварин займаються професіонали. Впевнені, що в найближчі години ми знайдемо втікача- слона", - зазначив представник компанії.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...