Тепер в розшуку: З вантажівки біля білоруського кордону втік слон

"А пройдіть-но, громадянин, спочатку алкотест!". Такою була реакція міліціонера, коли до нього на пост прибіг чоловік і заявив, що від нього втік слон.

З вантажівки біля білоруського кордону втік слон. Фото: hdpics.ru.

Неподалік українсько-білоруського кордону у водія мінської транспортної компанії, яка займається перевезенням тварин для угорського цирку, втік африканський слон, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"З вантажівки білоруської транспортної компанії "Янстронг" втік угорський цирковий слон, в даний час він може ховатися в лісі на території України", - йдеться в повідомленні.

Водій розповів, що близько 5 години ранку він зупинився на території України, щоб оглянути транспортний засіб. У цей час слон вибив двері і вибрався з кузова, після чого пішов у бік лісу.

"За пару кілометрів до кордону я побачив пост міліції. Вирішив звернутися до представника органів. Всі документи, стосовно перевезення Маркіза (кличка тварини, - ред.), були англійською. Мені довелося довго пояснювати ... Напевно, через те, що була п'ята година ранку, а також моя через стрес безладна мова, змусили засумніватися міліціонера не тільки в моїй розповіді, але також в моїй тверезості, тому сержант вирішив, перш за все, упевнитися в тому, що я не вживав алкоголь", - розповів водій вантажівки.

"Після перевірки на алкотестері, яку він назвав "принизливою", сержант запропонував написати заяву, яку повинні передати до відповідних органів", - додав він. Після цього чоловік попрямував до прикордонників, які також попросили його написати заяву.

"Було вжито заходів по виявленню тварини, достеменно відомо, що слон не перетинав український кордон", - повідомив оперативний черговий прикордонної.

Представники компанії-перевізника розповіли, що подібний випадок перший в їхній практиці. "Зовсім недавно ми перевозили тварин для українського цирку, все пройшло гладко, а тут така ситуація. Ми вже зв'язалися з угорським цирком, а також представниками прикордонної служби України, щоб вирішити, як вчинити. У будь-якому випадку, вантаж застрахований і пошуком тварин займаються професіонали. Впевнені, що в найближчі години ми знайдемо втікача- слона", - зазначив представник компанії.

Наша Анна Ярославна: 19 травня киянка взяла шлюб з королем Франції

неділя, 19 травень 2024, 5:00

Всі подальші монархи Франції, до Наполеона, були нащадками київської княжни. У Реймському соборі у Франції 19 травня 1051-го київська князівна Анна Ярославна вийшла заміж за короля Генріха I. За чотири дні коронувалась на престол Франції, нагадують Пат...

Задоволення заради користі: На Сумщині чоловік "під контролем поліції" двічі займався сексом із повіями

неділя, 19 травень 2024, 3:40

У Сумській області поліція викрила сутенерку, яка втягнула у заняття проституцією свою знайому. Для того, щоб провести розслідування, поліція залучила чоловіка, якому жінки двічі надавали секс-послуги. Про це йдеться у вироку Охтирського міськрайонного...