Тернопільська трагедія: Стали відомі факти з темного минулого підозрюваного у вбивстві випускниці

16-річний підліток вже мав кримінальне минуле і наразі є підозрюваним у крадіжці автомобіля.

Ірина Мукоїда. Фото: соцмережі.

Шістнадцятирічний підліток, якого підозрюють у вбивстві 17-річної випускниці із села Вишнівець Тернопільської області, вже мав кримінальне минуле. Про це повідомляє "Тернопільська липа", передають Патріоти України.

Зокрема, деякі селяни описують підлітка як агресивного й жорстокого. Все тому, що він нібито не раз потрапляв у поле зору поліції через знущання над тваринами.

Жертвами підлітка ставали собаки й коти, розправу над якими він знімав на мобільний телефон й згодом поширював у мережі.

Також відомо, що він вживає алкоголь з 13 років.

Окрім цього, повідомляється, що сім’я головного підозрюваного вже змінила двох адвокатів і тепер участь у процесі бере захисник, який також представляє інтереси затриманого в іншому кримінальному провадженні, а саме у крадіжці автомобіля.

Нагадаємо, у селі Вишнівець Тернопільської області 25 червня, на День молоді, зарізали 17-річну випускницю сільської школи.

Односельчани розповіли про життя Іринки.

Навколо трагедії виникло багато чуток.

"Щоб показати людям": Ексбоєць 3-ї ОШБр пішки прийшов з Франківська до Луцька, аби зібрати кошти на ЗСУ

четвер, 2 травень 2024, 17:22

Колишній військовий 3-ї штурмової бригади Петро Скрипка 1 травня вирушив з Луцька до Рівного. Чоловік продовжує допомагати ЗСУ, організовуючи піші марафони. Про це пише "Суспільне", передають Патріоти України. Чоловік під час походів збирає гроші на по...

У ще одній країні ЄС планують скоротити виплати українцям

четвер, 2 травень 2024, 16:47

В уряді Ірландії обговорюють подальше скорочення виплат українським біженцям. Із березня зменшену допомогу отримують новоприбулі втікачі від війни, передають Патріоти України. Останніми тижнями чиновники додатково розглядали рівень фінансової підтримки...