Тіна Кароль без зубів, Седокова з кучериками і Монатік з котом: У мережу виклали дитячі фото знаменитостей

Мама Джамали стала помічати, що її дочка ще з трьох років якось по-особливому інтонує, а батькам Олі Полякової коштувало великих зусиль зняти з голови дочки кокошник і надіти бант.

Журналісти показали дитячі фото Вакарчука, Потапа і Тіни Кароль. Фото: ТСН.

Коли ще не було селфі і соціальних медіа, а фотографії робили за допомогою старих камер і поляроїдів, ці діти ще й не підозрювали, що стануть кумирами мільйонів. Підбірку дитячих фото знаменитостей зібрали журналісти Фактів, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Костянтин Стогній

З дитинства маленький Костя вже виглядав серйозно і впевнено. Знав би він тоді, що його чекають Надзвичайні новини.

Оксана Соколова

Будучи ще маленькою, Оксана була активною, прагнула знати більше, ніж інші та була постійно у русі. Певно, завдяки цим якостям, вона і стала ведучою Фактів тижня з Оксаною Соколовою.

Олена Фроляк

До 6 років маленька Оленка жила в Казахстані. Переїхавши в Україну, вона не знала жодного слова українською, але дуже швидко вчилася. Сьогодні Олена одна з найпопулярніших ведучих в Україні.

Ольга Фреймут

Майбутня телеведуча з ранніх років вже показувала свій сильний характер. Ольга самостійно обирала, що вдягти у дитячий садок, і любила все контролювати.

Monatik

З раннього дитинства Діма був неймовірно цілеспрямованим. Вчився добре і одночасно опановував кілька інструментів.

Світлана Лобода

Тяга до музики у Світлани з’явилася ще в дитинстві. Розвитку музичних здібностей дівчинки чимало сприяли зусилля як батьків, так і бабусі, в минулі роки – оперної співачки.

Сергій Притула

Цей маленький хлопчик ще не здогадувався, що через кілька десятиліть розіб’є не одне дівоче серце своїм гумором і чарівністю.

Андрій Ковальський

Як і більшість хлопчаків, Андрійко любив поганяти м`яча та мріяв працювати у спортивній сфері. Мрії збуваються: Андрій Ковальський – ведучий програми Факти. Спорт.

Святослав Вакарчук

Цей милий малюк і не підозрював, що його буде знати, слухати і любити вся Україна.

Джамала

Голос у майбутньої переможниці Євробачення 2016 прорізався в ранньому дитинстві. З трьох років мама почала помічати, що дочка якось по-особливому інтонує.

Даша Астаф’єва

Через свою невиразну зовнішність і не дуже зразкову поведінку Даша була вигнанцем у школі. А вже через кілька років вона стала секс-символом країни і підкорила багатьох за межами України своєю магнетичною зовнішністю.

Потап

Незважаючи на сильну зайнятість у школі і спорті, Потапенко захоплювався написанням пісень та віршів. З 13-ти років писав перші тексти пісень, намагався записувати власні композиції. Батьки не сприймали всерйоз захоплення сина.

Настя Каменських

Співачка впевнена, що своїм успіхам вона цілком і повністю зобов’язана батькам, які привчили її до залізної дисципліни і прищепили вміння правильно розподіляти свій час.

Володимир Зеленський

З дитинства маленький Вова був спритним та веселим. Згодом він використав свій талант та енергію – і став одним із найбільш упізнаваних зірок на українському телебаченні.

Іван Дорн

Вже з дитячих років майбутній співак часто брав участь у різних змаганнях. Однак, подорослішавши, Ваня Дорн проміняв танці з дівчатами на сцену і мікрофон.

Оля Полякова

З дитинства маленька Оля відрізнялася своєю екстравагантністю та тягою до мистецтва. Паралельно з навчанням у середній школі, Оля навчалася грі на фортепіано і вокалу в школі мистецтв.

Тіна Кароль

Вже під час навчання у школі Тіна стала справжньою зіркою. Вона виступала на всіх концертах, виконувала соло у шкільному ансамблі, а також завжди отримувала головні ролі у театральних постановках. Можливо, саме в цей період Тіна Кароль чітко зрозуміла, що хоче стати співачкою.

Анна Седокова

У дитинстві на Анну не звертали уваги хлопчики і не хотіли дружити дівчатка. Седокова впевнена, що все це через її колишню непривабливість.

Віра Брежнєва

Діти, які часом бувають дуже жорстокі до своїх однолітків, знущалися над Вірою через її зовнішній вигляд і бідність. А незабаром Віра стала однією з найсексуальніших жінок шоу-бізнесу.

"Я цих п***рів не підтримую": Даріо Срна пояснив, чому поставив лайк під ганебним постом легенди футболу, який виступив на росТБ

четвер, 25 квітень 2024, 13:17

Спортивний директор Шахтаря Даріо Срна розповів, чому поставив лайк під фото колишнього бразильського футболіста Кафу, де він виступав на одному з російських телеканалів. Хорватський функціонер заявив, що вподобав публікацію Кафу, оскільки не одразу зр...

"Бройлер. Савченко. Жирна. Дякую за підтримку": Захисниця Азовсталі Пташка відповіла хейтерам, які критикують її фігуру

четвер, 25 квітень 2024, 13:03

Захисниця Азовсталі, парамедикиня-доброволець Національної гвардії України Катерина Поліщук на позивний Пташка емоційно відповіла хейтерам, які критикують її фігуру. Пташка опублікувала емоційний допис на своїй сторінці в Instagram, де звернулася до хе...