"Это будет не ваш год": Партизани Донбасу привітали терористів

​У наступному році партизани сподіваються загнати на окупованій території всіх "чотириногих в зоопарк".

Українські партизани на Донбасі написали новорічне звернення. Ілюстрація:ipress.ua

Українські партизани, що відважно борються з бойовиками і російськими військовими на окупованій території Донбасу, написали новорічне звернення. Оригінальне привітання розміщено на сторінці "Фронту звільнення Донбасу та Луганщини" в Facebook, зазначають Патріоти України.

"Хотелось бы от лица нашего движения поздравить всех, а особенно обизян, с наступающим Новым 2016-м Годом (надеемся, что это будет, явно, не ваш год).

Особенно "теплые" слова поздравления обизянам передают наши друзья из Горловки. В следующем году, очень надеемся, нам удастся загнать всех четвероруких в зоопарк и наконец-то вернуться к мирной жизни...", — написали партизани.

"Ми пишаємося, це щось виняткове": Перші у світі дев'ять близнюків, що вижили, святкують триріччя

неділя, 5 травень 2024, 7:59

Перші у світі дев'ять близнюків, що вижили, святкують 4 травня свій третій день народження. Вони насолоджуються цією подією вдома в Малі з батьками та шестирічною сестрою Судою. Про це пише Книга рекордів Гіннеса. Усі дев'ятеро дітей здорові та досягаю...

Нові правила: Хворих на діабет і ВІЛ можуть визнати придатними до служби й мобілізувати, - Міноборони

неділя, 5 травень 2024, 7:48

Придатними до служби в армії можуть визнавати навіть тих, хто страждає на серйозні захворювання, але зберігає достатню функціональність. Це стосується, зокрема людей із діабетом та ВІЛ, розповіла в ефірі телемарафону директорка департаменту охорони здо...