"Это омерзительно": Син Жириновського образив маленьку дівчинку, яка з'явилася на світ без рук (відео)

Син Володимира Жириновського, заступник голови Держдуми РФ Ігор Лебедєв заявив, що життя людей з особливими потребами "огидне", передають Патріоти України.

Лебедєв вступив у суперечку під репостом відеозапису в Twitter заступника голови Банку Росії Олександра Торшина. На кадрах - маленька дівчинка Василина, яка народилася без рук, тримає вилку пальцями ніг.

"Навіщо таким дітям дозволяють з'являтися на світ, адже це мученик, а не життя?! Сучасна медицина визначає патологію заздалегідь", - написав Лебедєв.

У відповідь на коментар депутата Держдуми Сергія Боярського про те, що позиція Лебедєва огидна, син Жириновського заявив: "Огидно, коли такі мучаться, а не живуть".

Пізніше в ефірі радіостанції "Говорить Москва" Лебедєв заявив, що листування було приватним і вибачатися він не збирається.

Прийомна мати Василини Ельміра Кнутсен зізналася "Ленте.ру", що не знає, як реагувати на слова Лебедєва.

"Я не знаю, як реагувати на такі речі, як слова цього політика. Для вірянина кожна людина - це Боже творіння, створене для прекрасного життя. А якщо хтось впевнений, що люди походять від мавпи, тоді позиція, що виживає найсильніший, - нормальна. Напевно, так думають багато", - сказала Кнутсен.

Виявилося, в родині Кнутсен четверо дітей, двоє з яких - прийомні діти з захворюваннями опорно-рухового апарату.

Керівник національного центру проблем інвалідності, експерт ОНФ у справах інвалідів Олександр Лисенко заявив Life.ru, що у випадку з Лебедєвим потрібно поставити запитання його батькові, Володимиру Жириновському.

"Запитання треба ставити татові, звичайно, тобто Володимиру Жириновському. І адже партія ЛДПР виступає зі здоровими ідеями і бере активну участь у вирішенні проблем інвалідів. Але, мабуть, тут дефект виховання. Не прищепили йому таку рису, як толерантність, розуміння, що всі ми різні і що, навіть перебуваючи в такому складному становищі, можна бути успішнішим і щасливішим, ніж багато здорових людей", - пояснив Лисенко.

Мобілізація в Україні по-новому: Чи створять "спецназ" для пошуку ухилянтів

середа, 24 квітень 2024, 8:57

Днями в соцмережах з’явились чутки про те, що мобілізація в Україні буде посилена ще більше. У деяких Telegram-каналах було розповсюджено повідомлення про те, що начебто зараз в силових структурах обговорюється питання створення окремого великого підро...

Вбивці на трибунах: Під час футбольного матчу ворожий фанат кинув ніж у голову гравцю, що подавав кутовий (відео)

середа, 24 квітень 2024, 8:05

Під час матч 18-го туру чемпіонату Колумбії між командами Медельїн та Атлетіко Насьональ один з фанатів ледь не завдав великої шкоди гравцю гостей, передає