"То що ж це за реформа? Будьте добрі, поміняйтеся, не дуріть людям голови!", - закарпатська пенсіонерка розповіла, як микається по судах (відео)

За два роки справа пройшла суд, апеляцію - і надовго застрягла.

Закарпатська пенсіонерка потерпає від судової тяганини. Фото: xn--80aaejvagvkh1ann7ee3h.xn--p1aiДва роки тому пенсіонерка Магдалина Федорівна Дідич стала жертвою крадіїв, які понесли з її хати дорогоцінних речей на 5 тисяч гривень, повідомляють Патріоти України з посиланням на Голос Карпат.

Це сталося ще 2014 року, якраз за тиждень до президентських виборів. Дует злодіїв тоді скоїв крадіжки не тільки в Дідичів, але ще в кількох сімей з Великої Копані та Черни, що на Виноградівщині.

Правоохоронцям удалося затримати учасницю липкорукої пари – циганку, що не раз вже притягалася до відповідальності за злодійство. Справа дійшла до суду, апеляції і надовго застрягла.

Магдалина Дідич каже, що вже втомилася з чоловіком їздити по судах. Про повернення їй та іншим людям вкрадених речей ніхто й не згадує. То що ж це за реформа?- запитує розчарована пенсіонерка у суддів і правителів.

Є загиблі та поранені: Китай накрив потужний торнадо (відео)

субота, 27 квітень 2024, 23:51

У суботу потужний торнадо накрив китайське місто Гуанчжоу. Про це повідомляє Associated Press, передають Патріоти України. Китайське метеорологічне управління повідомило, що торнадо обрушився в обід на район Байюнь в Гуанчжоу, розгалуженому мегаполісі ...

"Пішов добровільно – отримав довічне": Рідні військових влаштували у Києві на Майдані акцію за чіткі терміни служби

субота, 27 квітень 2024, 23:39

Маніпуляції влади з термінами демобілізації, аж до повної відмови до кінця невідомо якої тривалості війни, викликає обурення тих, хто роками по мобілізації захищає Україну та їх рідних. У центрі Києва зранку в суботу 27 квітня родичі військовослужбовці...