"Топаз", "Топаз", такий наказ: Суд продовжив арешт харківського антимайданівця Кромського

Сепаратист проведе новорічні свята за гратами. Наступне засідання суду відбудеться 27 січня.

Ігор Кромський "Топаз". Фото:Укрінформ

Київський районний суд міста Харкова продовжив арешт антимайданівця Ігоря Кромського, відомого на прізвисько "Топаз". Про це повідомляє Громадське, зазначають Патріоти України.

"Суд продовжив арешт на 60 днів. Наступне засідання відбудеться 27 січня", — йдеться у повідомленні прес-служби прокуратури Харківської області.

Як відомо, харків’янин Ігор Кромський був учасником охорони Антимайдану в Маріїнському парку у Києві. Його затримали 28 березня 2014 в рамках кримінального провадження, відкритого за фактом штурму Харківської облдержадміністрації 1 березня.

29 березня 2014 року Ленінський райсуд Харкова обрав йому запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

7 квітня 2014 Кромський втік з-під домашнього арешту. У квітні співробітники СБУ затримали Кромського під час зустрічі з журналістами російського телеканалу LifeNews.

Пізніше Київський райсуд Харкова ухвалив рішення про обрання запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою без можливості внесення застави до 28 травня. Пізніше терміни утримання під вартою неодноразово продовжували.

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...