Трагедія у Житомирі: водій Peugeot зніс зупинку громадського транспорту, де стояла мати з дитиною

В результаті страшного інциденту дитина померла, а мати знаходиться в реанімації.

Ілюстрація:p-p.com.uaУ Житомирі близько першої години ночі в районі водоканалу Peugeot насмерть збив дитину та травмував матір. Про це місцеве видання Житомир.info повідомили читачі, зазначають Патріоти України.

"Біля водоканалу на Корбутівці сталася ДТП, приблизно 8-річного хлопчика і його маму збили насмерть. Все через острівець на дорозі" – повідомив читач. В поліції інформацію про ДТП підтвердили.

"5 березня близько 00.30 години ночі водій Peugeot Partner, рухаючись по вулиці Черняховського (зараз Леха Качинського) з центра міста не впорався з керуванням та в’їхав у зупинку громадського транспорту, в результаті чого загинула дитина 2007 року народження, її матір 1988 року народження з черепно-мозковою травмою і різними забоями доставлена до лікарні, вони жителі Чуднівського району.

Також до медичного закладу було госпіталізовано 21-річного жителя Чуднівського району, який отримав забої та переломи. Водієм виявився чоловік 1979 року народження житель Любарського району, у нього взяли забір крові на алкоголь. Розпочато кримінальне провадження за статтею 286", – розповіла виданню керівник прес-служби ГУ Нацполіції в Житомирській області Алла Ващенко.

В Україні для кількох категорій скасували плату за доставку газу? Все, що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:30

Більшість споживачів газу найближчим часом сплачуватимуть за газ, як і раніше, за старими тарифами, передають Патріоти України. Варто пам'ятати, що окремо потрібно сплачувати за «блакитне» паливо і за його доставку. Щодо останнього платежу у мережі н...

У Держпраці заявили, що під час воєнного стану українців не можна звільняти за прогули: Що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:22

Державна служба з питань праці заявила про те, що прогули тих співробітників, які переїхали в інший регіон або виїхали за кордон під час воєнного стану, не можуть бути причиною звільнення. Замість звільнення їх можна відправити в неоплачувану відпустку...