Трагедія в Кіровограді: Чоловік, уклавши "угоду з дияволом", зарізав маленьку дівчинку

У Кіровограді сталося страшне вбивство - чоловік жорстоко розправився зі своєю маленькою хрещенницею. Він назвав себе сатаністом, що уклав договір з дияволом.

Бізнесмен уклав договір з сатаною до 2066 року. Фото: ТСН.

Трагедія сталася в той день, коли в гості до родини Сергія Шипуліна прийшли куми - батьки з 7-річною донькою Софійкою, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Чоловіки сіли за стіл і ледве встигли випити кілька чарок, коли Сергій піднявся з-за і вийшов у двір покататися на велосипеді з Софійкою. Як розповіло джерело в Нацполіціі, Сергія не було якийсь час, а потім він з'явився з гаража з закривавленими руками. На питання: що сталося, відмахнувся, мовляв, нутрію зарізав, і незабаром зник.

Страшну знахідку виявила мама Софійки - в гаражі лежав пакет з розчленованою дочкою.

«Коли поліція прийшла в будинок, то знайшла у Сергія рюкзак, в якому лежали якісь блокноти з сатанинськими записами. Уявляєте, людина уклала угоду з сатаною до 2066 року. За цей час він повинен вбити кілька людей. А в 2066 році - себе. Він обрав трьох дітей в дияволи - це загибла Софійка, його власний син Діма і, за нашими припущеннями, ще один хрещеник Саша. Діму він вирішив вбити пізніше, мовляв, він йому ще стане в нагоді. Вбивство явно було якимось обрядовим», - розповідає джерело.

У місті були попереджені всі таксисти, маршрутники, перекриті виїзди. «Ми побоювалися, оскільки злочинець втік з ножем, яким скоїв вбивство. Судячи з його записів, ніж набирає сили з кожним вбивством. Ми не знали, на що він здатний. А о другій годині ночі він повернувся додому, де було виставлено охорону. Затримували його зі стріляниною, оскільки він чинив опір», - говорить джерело.

За словами місцевих жителів, раніше Сергій займався бізнесом, справи йшли добре. Він зміг побудувати двоповерховий будинок, купити дві машини. Однак потім настала криза і він все втратив.

Поліція зараз відпрацьовує кілька версій. Серед них і причетність Шипуліна до сатанинської секти.

Хотів збагатитися на 10 млн гривень: Чиновника "Укрзалізниці" спіймали на "гарячому" (фото)

понеділок, 13 травень 2024, 22:06

Силовики затримали за підозрою у корупції заступника керівника служби колії регіональної філії АТ "Укрзалізниця" у Києві. Посадовець хотів збагатитися на 10 млн гривень. Про це інформує пресслужба СБУ, передають Патріоти України. Як зазначають у пресце...

"Це ненависть молодшого брата": Відома російська акторка поскаржилася на українців

понеділок, 13 травень 2024, 21:29

Російська акторка Валентина Тализіна, яка підтримує криваву політику Кремля, висловилася про українців. Зокрема, в одному інтерв'ю путіністка згадала, як багато років тому була на Заході України і пожалілася на те, що з нею не захотіли говорити російсь...