Трагічний інцидент: Поблизу зупинки транспорту в Києві виявили тіла двох загиблих чоловіків (фото)

За попередніми даними, один з них помер на зупинці через хворе серце. Поблизу знайшли інше тіло чоловіка, який, ймовірно, наклав на себе руки.

Фото:Fаcebook

Тіло двох чоловіків знайшли біля зупинки громадського транспорту на вулиці Райдужній у Дніпровському районі Києва. Про це інформує у Facebook dtp.kiev.ua, зазначають Патріоти України.

Тіло одного чоловіка знайшли на зупинці транспорту. За попередніми даними, чоловік помер на зупинці через хворе серце. Поблизу знайшли інше тіло чоловіка, який, ймовірно, наклав на себе руки. За попередніми даними, він стрибнув з даху житлового будинку.

На місці інциденту працюють медики та правоохоронці, вони очікують слідчо-оперативну групу.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...