Тракторний марш на Москву: Кубанських фермерів заарештували

Люди не здаються і все одно сподіваються на перемогу над беззаконням та корупцією у Росії

Тракторний марш. Фото: www.profi-forex.org

У Краснодарському краї РФ 12 учасників протестів проти незаконних захоплень землі заарештовані за проведення своєї акції. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "Кавказский узел".

Ольга Голубятнікова, член Громадської наглядової комісії Краснодарського краю, заявила про інцидент. За її словами, лідер руху "Вежливые фермеры" Олексій Волченко, якого раніше Аксайський районний суд Ростовської області визнав винним у організації неузгодженої акції, тепер засуджений на 10 діб адміністративного арешту. Ще 11 людей засуджені на строк від 5 до 10 діб, при чому - повторно.

Тракторний марш кубанських фермерів стартував 21 серпня у станиці Казанській. У ньому приймає участь 17 тракторів, одна фура, кілька мікроавтобусів та автомобілів. Люди сподіваються за 6 днів доїхати до Москви та зустрітись із представниками Путіна. "Они хотят передать ему информацию о злоупотреблениях местных властей в отношении землевладельцев, принятии судами неправосудных решений и рейдерских захватах. Акцию поддержало "Объединение перевозчиков России", которые требуют отмены системы "Платон", - йдеться у повідомленні.

Фото: "Новая газета"

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...

З погляду зрозуміло, що він думає про тих нелюдів: Песик дивом вижив після удару по Дергачах під Харковом (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:52

“Після сьогоднішнього російського “прильоту” по місту Дергачі дивом вижив пес Річард. Авіабомба влучила зовсім поруч. Тваринка не хотіла ні їсти, ні пити. З одного його погляду стане зрозуміло, що він думає про тих нелюдів”, – написав Василенко. В очах...