Треба відійти фізично і морально: Актор "Дизель шоу" вперше після смертельної ДТП звернувся до шанувальників (відео)

Євген Сморигін висловив глядачам подяку за моральну підтримку всього колективу акторів.

Євген Сморигін. Фото:скрін відео

Актор "Дизель шоу" Євген Сморигін, якому лікарі прописали постільний режим, розповів про самопочуття. Про це він повідомив на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України.

Артист записав відеозвернення, в якому подякував шанувальникам за підтримку.

"Спасибі вам всім за слова підтримки на нашу адресу! Ваша віра, ваша любов окрилює, додає сил, і сподіваюся, надихне на майбутні концерти! Поки рано говорити про щось конкретне, всім потрібно відійти фізично і тим більше морально", - сказав він, ледве стримуючи сльози.

"Сподіваюся, що незабаром ми знайдемо в собі сили, і буде намагатися вас радувати", - додав Євген.

Як відомо, зараз більшість учасників колективу проходять відновлення після аварії. Зокрема, Яна Глущенко і Єгор Крутоголов поки що проходять реабілітацію в домашніх умовах. Актори в очікуванні подальшого обстеження лікарів, Євгену Сморигіну прописаний постільний режим до кінця року, Вікторія Булітко оговтується від події морально і фізично, Євген Гашенко і Олександр Бережок самостійно пересуваються, але ходять в гіпсі, Максим Неліпа потроху одужує, але також все ще ходить в гіпсі.

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...