Троє хуліганів у масках в Києві напали на відвідувачів "Гендерного клубу"

Усім присутнім на заході невідомі зловмисники прискали в обличчя з перцевих балончиків.

Ілюстрація:kp.ua

Сьогодні у Києві невідомі в масках зірвали засідання “Гендерного клубу” в інституті імені Драгоманова. Про це повідомив Центр інформації про права людини, передають Патріоти України.

Як стало відомо, під час заходу мало відбуватись обговорення на тему ґендерної антропології та ґендерних шаблонів. На засіданні було до 10 людей, включно з організаторами.

Приблизно через півгодини після початку засідання, о пів на третю дня, до приміщення заходу забігли троє чоловіків міцної статури у масках. Їх ніхто не зупинив, і вони одразу почали прискати з перцевих балончиків всім в обличчя.

“Коли нападники приснули в обличчя абсолютно всім, вони втекли. Одна з організаторок намагалась наздогнати нападника і зірвати з нього маску, але він грубо відштовхнув її так, що вона травмувалася об двері”, — розповіла очевидиця.

За її словами, найбільше постраждали від балончиків присутні на заході двоє молодих чоловіків. Одному сильно заприскали у вухо, а іншому — в око.

Диплом чи атестат не відображається в "Дії"? Ось які можуть бути причини і що робити

середа, 1 травень 2024, 7:23

Міністерство освіти та науки України разом з Міністерством цифрової трансформації пояснили, що робити у випадках, якщо диплом або атестат не відображаються і застосунку Дія. Зокрема, у разі, якщо документ є в реєстрі Єдиній державній електронній базі о...

Що робити, якщо гроші залишились в банкоматі - банк надав пояснення

середа, 1 травень 2024, 6:44

Monobank став об'єктом критики через заяви своїх клієнтів, які стверджують, що після виконання операції зняття грошей у банкоматі, купюри залишаються всередині, а чекати на повернення коштів потрібно 60 діб. Банк пояснив, що такий термін визначається п...